Obavijesti Video Pretražite Navigacija
'Samo prikupljamo informacije'

Karamarko: HDZ i MOST imaju dovoljno kadrova

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nakon što se u javnosti pojavilo sve više informacija o tome kako mandatar Tihomir Orešković razgovara s ministrima iz, sada već bivše, SDP-ove Vlade, predsjednik HDZ-a Tomislav Karamarko objavio je na Facebooku kako se ne radi o ponudama za mjesta u Vladi, već o prikupljanju informacija.

Predsjednik HDZ-a Tomislav Karamarko objavio je u četvrtak na Facebooku da HDZ i Most imaju dovoljno kvalitetnih kadrova za sastavljanje Vlade te da to što se trenutno razgovara s ministrima iz Vlade na odlasku ne znači da im se nude ministarska mjesta.

Pročitajte i ovo Hrvatski sabor i Europski parlament izbori 9. lipnja Ovo je goruće pitanje Europske Unije, a hrvatski kandidati za europski parlament slažu se oko jednog pitanja Europski izbori - 2 Drugačija mišljenja Ovo je jedna je od gorućih tema u Europskoj uniji: Pogledajte što na nju kažu hrvatski političari

'HDZ i Most imaju dovoljno kvalitetnih kadrova za sastavljanje Vlade. To ne znači da nećemo razmotriti i možda i uvažiti i neke druge prijedloge. Mandatar Orešković je taj koji odlučuje i koji može predložiti one za koje misli da su najbolje rješenje. To što trenutno razgovaramo s ministrima iz Vlade na odlasku ne znači da im nudimo ministarska mjesta, nego želimo prikupiti što više informacija o stanju kojeg zatičemo. To je normalan proces u svim demokratskim društvima u kojima je što bezbolnije preuzimanje vlasti važnije od međustranačkih sukoba', napisao je Karamarko.

Na kraju je izrazio zahvalu ministrima na odlasku koji to razumiju.

 

[IMAMO DOSTA VLASTITIH STRUČNJAKA] HDZ i Most imaju dovoljno kvalitetnih kadrova za sastavljanje Vlade. To ne znači da...

Posted by Tomislav Karamarko on 7. siječnja 2016

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene