Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Srdačna čestitka

Karamarko čestitao novom vođi HSS-a: Nastavit ćemo graditi bolju i sretniju Hrvatsku

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Prvi potpredsjednik Vlade i šef Domoljubne koalicije Tomislav Karamarko čestitao je novoizabranom predsjedniku HSS-a na pobjedi na unutarstranačkim izborima.

Tomislav Karamarko je putem svojeg Facebook profila čestitao Kreši Beljaku na izboru za šefa HSS-a te izrazio nadu u daljnju plodnu suradnju te dvije stranke unutar koalicije.

Pročitajte i ovo Tomislav Karamarko Nju posebno pamti Tomislava Karamarka pod prozorom iznenadilo poznato lice: "A nadao sam se dobrom danu" Slika nije dostupna HSS o regionalnom ustroju 'Hrvatska je funkcionirala po županijama do 1918. godine, no pod drugim osnovama'

Šef Domoljubne koalicije pozdravio je najavu Beljaka kako se neće mijenjati put HSS-a i izlaziti iz Domoljubne koalicije.

Evo što je Karamarko napisao na svojem Facebook profilu.

"[ČESTITAM KREŠI BELJAKU, NOVOM PREDSJEDNIKU HSS-a]
Gospodin Krešo Beljak izabran je za predsjednika Hrvatske seljačke stranke. U svom prvom govoru lider jedne od najstarijih hrvatskih političkih stranaka najavio je nastavak dosadašnje politike i političkih saveza.
Vjerujem da će HDZ i HSS, kao dvije stranke s vrlo bliskim političkim programima, nastaviti rad na izgradnji bolje i sretnije Hrvatske. Vjerujem da će izazovi koji su pred nama biti samo mogućnost da dokažemo našu mudrost i sposobnost na zadovoljstvo članstva obiju stranaka i na dobrobit svih naših građana."
 

 

[ČESTITAM KREŠI BELJAKU, NOVOM PREDSJEDNIKU HSS-a]Gospodin Krešo Beljak izabran je za predsjednika Hrvatske seljačke...

Posted by Tomislav Karamarko on Sunday, March 20, 2016

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene