Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Iznenađenje: Karamarko nezadovoljan Vladom

'Od kud im pravo da drže državu kao taoca njihove bankrot politike'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Tomislav Karamarko podatke deficita opisao je kao 'katastrofalne koji tjeraju na ozbiljnost'.

Vlada je, kaže Karamarko, upozoravana na to da će deficit biti 14 milijardi kuna. 'Za razliku od nas, SDP pokušava prikriti pogrešnu politiku. Vidjeli ste premijera kako hini da je zbunjen kad je u pitanju deficit', rekao je šef oporbe.

Pročitajte i ovo Tomislav Karamarko "Dvojio sam..." Oglasio se Karamarko: Objasnio kako bi HDZ mogao dobiti izbore i s kime bi trebao koalirati Andrej Plenković i Tomislav Karamarko - 1 zakuhalo pred izbore Povratak otpisanog? Komunikacijski stručnjak o neočekivanom gostu na skupu HDZ-a i novom sloganu

Napominje kako je u tri godine javni dug porastao, a na kraju mandata će biti nešto manje od 300 mlijardi kuna. 'Ovo je znak gubitka kontrole nad javnim financijama. Oni kažu da mi radimo popise, njihovi su pogubni za ovu zemlju - popis nezaposlenih, iseljenih', nastavio je Karamarko.

HDZ: Sučeljavat ćemo se kad Milanović raspiše izbore

'Nisu proveli reforme i građane opterećuju novim nametima. Nije me briga za cigarete, ali trošarina na gorivo je utjecaj na standard građana. Oni su ti koji su podijelili narod i osiromašili ga. Ova vlada je problem ove države. Mi finishiramo cjelovit program gospodarskog oporavka. Pripremili smo katalog s više od 50 investicijskih projekata i to sredstvima iz EU fondova. Spremni smo preuzeti odgovornost, ali kad će bit izbori? I od kud im pravo da drže državu kao taoca njihove bankrot politike!', požalio se Karamarko.

Kao rješenja predlaže poreznu reformu koja će stimulirati malo i srednje poduzetništvo.

Optužio je državnu upravu za neefikasnost, sporost. 'Skeptičan sam prema onome sto oni rade', kaže Karamarko.

 

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene