Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Tradicionalni festival

Tko voli fileke? Pravac na Bljakfest!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Ako još niste čuli za Bljakfest vrijeme je da doznate o čemu se radi...

Omišalj na otoku Krku i ove će godine biti domaćin "Bljak festa", festivala koji promiče specifične specijalitete pučke kuhinje, delicija od kojih se nekima "diže želudac" ili "štumig", a drugi ih obožavaju. Na meniju "Bljak festa" standardno su tripice ili fileki, no svake se godine širi asortiman "bljak" specijaliteta.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna PROTIV PLUTAJUĆEG TERMINALA Akcijom u Omišlju Greenpeace upozorio na štetnost skladištenja fosilnih goriva Romeo Deša ''Neekonomičan projekt'' Većina je ljudi na Krku protiv novog terminala: ''Niti ima zapošljavanja, niti se može raditi. Industrija narušava izgled i stvara buku''

Festival nudi više od pukog sporenja o ukusima, odnosno okusima, a to je živopisni Omišalj, koji je već dovoljan razlog da ga se posjeti tijekom cijele godine, pa tako i zimi, u vrijeme maškara. Sva jela na festivalu nude se besplatno.

Nije za one SLABOG ŽELUCA: Biste li i vi omastili brk nekim od ovih 'specijaliteta'?

Organizatori poručuju da će svatko tko dođe u Omišalj u subotu 15. veljače 2014. godine, doći na svoje. Ne mora biti zagrižen fanatik "tripičar" ili obožavatelj" bikovih muda", jer na placi, prizorištu ovog događanja nalazi se Konoba Ulikva sa svakojakim delicijama, tko poželi prošetati do mora može posjetiti Konobu Pipo, a nedaleko su i Njivice, sve mjesta gdje i "oni normalni" mogu doći na svoje. (Agencija VLM)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene