Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Nova smrt na osječkoj ginekologiji

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
35-godišnja Danijela Štaba Žulj iz Đurđenovca umrla je na Odjelu ginekologije osječke Kliničke bolnice. Bolničko povjerenstvo za unutarnji nadzor zaključilo je da je došlo do određenih organizacijskih propusta pri liječenju pacijentice te o svemu obavijestilo Ministarstvo zdravstva i socijalne skrbi.

Tijekom višesatne sjednice Povjerenstva za unutarnji nadzor Kliničke bolnice Osijek, ispitani su svi sudionici operativnog zahvata i liječenja.

Pročitajte i ovo Žena se probudila u lijesu kucala po lijesu Bizaran slučaj: Umrla žena koja je umalo pokopana živa Ratko Matijević LIJEPA VIJEST FOTO/VIDEO Velika novost u KB Sveti duh: Pogledajte najsuvremeniju ginekološku salu u Hrvatskoj

Ministar Ljubičić, neslužbeno doznajemo, u osječku će bolnicu uputiti zdravstvenu inspekciju. Obitelji je priopćeno da je Danijela preminula zbog unutrašnjeg krvarenja 10-ak sati nakon laparaskopskog zahvata. 

Neslužbeno se doznaje da je žena imala miome na maternici, što je vrlo teška dijagnoza i sasvim su moguće komplikacije nakon operacije. 

Podsjećamo, u ožujku 2004. godine na istome odjelu umrla je 24-godišnja trudnica Aleksandra Dalmatin. 

Ovih dana istražni sudac Županijskog suda u Osijeku trebao bi donijeti odluku hoće li provoditi istragu prema zahtjevu Općinskog državnog odvjetništva u Osijeku protiv troje liječnika s osječke ginekologije zbog nesavjesnog liječenja.


Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene