Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Što nas čeka ove godine

Tko će se udati, zaljubiti, izazvati skandal...

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Bez obzira na to koliko skeptični bili u vezi proricanja budućnosti, znatiželja nam ne da mira pa smo otiši provjeriti koliko nas skandala očekuje ove godine. Hoće li se Severina udati, Bilić zaljubiti, Milanović biti popularniji od Sanadera, hoće li Bandić i dalje biti 'zagrebački Batman' iščitali smo iz karata.

Trend skandala, prema tvrdnjama vidovnjaka i ove će se godine nastaviti, novih aktera neće biti mnogo, ali na scenu će stupiti sve više homoseksualca. Severina naveliko ljubi i preselila je kod dečka, no.. 'Ja ne mogu tvrditi da će ona ostati s ovim dečkom jer njoj u polje sudbine ulazi jedna nova ljubav koju ona treba prepoznati. Severina je prestrastvena da bi ostala u jednoj vezi kao što je ova. Mislim da je ovaj muškarac ne može zadovoljiti', rekla je Fatima Tomičić, iscjeliteljica i proročica.

Pročitajte i ovo Svetište u Fatimi (Foto: Dnevnik.hr) - 4 Fatimu, jedno od najvećih katoličkih svetišta Mjesto na koje dolaze milijuni iz cijelog svijeta: Sve fascinira priča o tri tajne Nebo iznad Fátime/Ilustracija (Foto: AFP) Tisuće svijeća obasjale nebo nad Fátimom Obilježena 101 godina od ukazanja Gospe: Misi prisustvovala i predsjednica Grabar-Kitarović

Slaven Bilić 'je vrlo požrtvovna osoba, uvijek postavlja druge prije sebe. On će naći unutarnju snagu da reprezentaciju povede najbolje moguće', kaže Fatima. No zato će ljubavni život patiti, Bilić se, ako je vjerovati kartama neće zaljubiti.

Što se tiče politike čeka nas burna godina. 'Smjena će biti, najviše promjena dogodit će se u ministarstvu gospodarstva. Tu će premijer pokušati nešto napraviti, bit će i nekakvih skandala. Mislim da će Hrvatsku povesti u EU', kaže Fatima. Na putu u Europu ipak nam neće smetati ni Slovenci. 'Rješit ćemo mi probleme, on točno zna u kom pravcu i kako, na koji način i točno zna kad ćemo ući u EU', pokazale su Fatimine karte.

Goran Ivanišević koji je pobjegao daleko od EU ove godine neće biti razvratan. Preljuba neće definitivno biti, iako Goran i dalje zacjeljuje stare rane. 'Zacjeljuje, na neki određen način tuguje, žali iako se trudi biti dobar otac i dobar muž, mislim da će ga više u ovoj godini zanimati posao', kaže Fatima.

A posao je zasigurno na prvom mjestu i prvom čovjeku SDP-a, Zoranu Milanoviću, no hoće li biti popularniji od premijera? 'Pored svih želja, nadanja i truda, ne vidim da će biti niti uspješniji niti popularniji od Sanadera. Kao premijera ga nikako ne vidim', rekla je Fatima. Najpoznatiji hrvatski glumac u svijetu Goran Višnjić, i dalje se drži podalje od izvanbračne kćeri. 'Neće biti promjena u odnosu između njega i njegove priznate kćerke. On je takva osoba, pod jakim je utjecajem ženskih energija i s njim će izmanipulirati žene iz njegove blizine', rekla je Fatima. 

Milan Bandić ima velike izglede da svoj 'batmobil' nastavi voziti barem još jedan mandat. On će još samo očvrsnut u svojoj fotelji. Predsjednik pak zasigurno odlazi, iako ne potpuno sa političke i javne scene.

'U početku neće biti prihvaćena, a smjelo bi rekla da će Hrvatsku u budućnost voditi žena', smatra Fatima. Bit će zanimljivo vidjeti hoće li se stvari razvijati kako karte kažu, no malo razbibrige nikom ne škodi.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene