Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Objavili na Facebooku

Orešković se zahvalio Brkiću, a Karamarku je žao, najviše zbog jedne stvari

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Premijer Tihomir Orešković objavio je na Facebooku status koji se tiče kandidiranja Milijana Brkića za ministra branitelja, a nije dugo trebalo čekati niti na reakciju Tomislava Karamarka.

'Zahvaljujem se gospodinu Milijan Brkiću na kandidaturi za ministra branitelja. On je i ovom prilikom pokazao karakter koji je izgradio boreći se za Hrvatsku u Domovinskom ratu i zbog čega uživa poštovanje svojih suboraca. Problemi s kojima se susreću hrvatski branitelji izuzetno su kompleksni i ova Vlada je odlučna u namjeri njihovog rješavanja', stoji u objavi premijera Oreškovića na Facebooku.

Pročitajte i ovo Rat objavama - 1 Fotomontaže Politički rat proširio se na internet: Hoće li pobijediti lord Voldemort ili Karaplenković? Tomislav Karamarko "Dvojio sam..." Oglasio se Karamarko: Objasnio kako bi HDZ mogao dobiti izbore i s kime bi trebao koalirati

Podsjećamo, Milijan Brkić je u nedjelju navečer na Facebooku objavio kako se povlači iz utrke za ministra branitelja.

 

 

[BRKIĆ JE POKAZAO KARAKTER] Zahvaljujem se gospodinu Milijan Brkiću na kandidaturi za ministra branitelja. On je i ovom...

Posted by Tihomir Orešković on Monday, March 14, 2016

Tomislav Karamarko o Milijanu Brkiću

Nije dugo trebalo čekati na reakciju predsjednika HDZ-a Tomislava Karamarka koji je također imao potrebu napisati na Facebooku riječ-dvije o Brkićevom liku i djelu.

'Vlada je ostala uskraćena za vrhunskog ministra kakav bi zasigurno bio Milijan Brkić. Riječ je o sjajnom čovjeku kojeg je za tu dužnost kandidirala Hrvatska demokratska zajednica čiju je punu podršku, kao i moju osobnu, uživao u tome.

Gospodin Brkić bio je apsolutno najbolje rješenje za mjesto ministra branitelja i žao mi je što se odlučio povući. Razgovarali smo o njegovoj odluci koju sam sa žaljenjem prihvatio, ali i koju razumijem i podržavam jer uključuju i njegov osobni stav.

Posebno žalim zbog toga što svi koji su bili uključeni u ovaj proces nisu prepoznali koliko je važno da gospodin Brkić svojim ugledom i autoritetom kojeg nedvojbeno uživa u braniteljskoj populaciji, doprinese rješavanju njihovih problema.

Svjedoci smo odluke čovjeka koji ima stav i karakter, a čije su odluke i čvrstina u njihovom zastupanju mogle biti iskorištene za opću dobrobit i kvalitetniji rad ove Vlade', stoji u Karamarkovoj objavi.

 

 

[VLADA JE OSTALA USKRAĆENA ZA SJAJNOG MINISTRA] Vlada je ostala uskraćena za vrhunskog ministra kakav bi zasigurno bio...

Posted by Tomislav Karamarko on Monday, March 14, 2016

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene