Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Thompsonov koncert osiguravat će 450 redara

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Najveći koncertni spektakl koji je Hrvatska dosad vidjela, kako najavljuju organizatori, sutrašnji nastup Marka Perkovića Thompsona na Dinamovom stadionu u Maksimiru, osiguravat će 450 redara, stotinjak policajaca i 30 ključara, a do jučer je prodano 40.000 ulaznica.

Iako Thompsonov koncert, koji je dio aktualne turneje “Bilo jednom u Hrvatskoj”, zagrebačka policija ne smatra visokorizičnim događajem, na više od 50.000 posjetitelja pazit će specijalno obučene sigurnosne ekipe Bilić-Erić Securityja, koje će stadionom patrolirati pješice, na konjima ili uz pratnju pasa.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Kajin: 'Istra nije Bandićev Zagreb pa da se u Umagu skandira 'Ubij Srbina'' Slika nije dostupna Zabranjen još jedan koncert Marka Perkovića Thompsona

>> Thompson: 'Hrvatska nije utemeljena na antifašizmu'

Dinamov stadion za Thompsonove će obožavatelje biti otvoren od 17 sati kada počinje program koji će do početka koncerta, dakle do 21 sat, animirati okupljene videoprojekcijama i glazbenim sadržajima. 

Spektaklu će nazočiti pjevačevi obožavatelji iz svih dijelova Hrvatske, ali i iz drugih država jer ih mnogo dolazi iz Mađarske, Njemačke, Austrije i drugih zemalja. 

Divovska pozornica od 600 četvornih metara imat će dvije razine, a od nje do sredine igrališta bit će postavljena vrsta staze na kojoj pjevač također planira pjevati.

Dva mača od 30 metara i deset tona, svaki s jedne strane pozornice, u jednom će se trenutku podići s oštricama usmjerenima prema zemlji, što bi dodatno trebalo podići atmosferu i dojam na današnjem koncertu. 

Pozornicu, koja je sagrađena prema uzoru na srednjovjekovnu utvrdu, potpisuje Ivica Propadalo. 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene