Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nakon napada

Taxi Cammeo objavio fotografije pretučenog vozača

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Taxi Cammeo danas je još jednom istaknuo svoje ogorčenje zbog napada na svog vozača.

Nastavno na taj događaj, iz Taxi Cammea danas su medijima dostavili fotografije pretučenog vozača Roka Palića. Podsjetimo, vozača su, tvrde iz Cammea, napali taksisti Radio Taxija ispred KBC-a Zagreb, dok je dvoje putnika ulazilo u vozilo.

Pročitajte i ovo Ilustracija teško je ozlijeđena Strava u Zagrebu: Ponudio djevojci prijevoz pa je nakon svađe izbacio iz auta, udario i vukao po cesti Slika nije dostupna Umjesto suradnje novi okršaj Taksisti Taxi Zagreba napali vozača Cammea i putnicu

'Htjeli bismo upozoriti i na sramotnu izjavu iz PU zagrebačke, kako nisu upoznati s događajem, iako su pripadnici PU zagrebačke na mjestu događaja obavili detaljan uviđaj, tijekom kojeg su uzeli i izjave očevidaca', stoji u priopćenju.

'Iz Pule, gdje pretežito boravi posljednjih tjedana, nakon što je započeo s radom Taxi Cammeo Pula, gospodin Kosta Minovski ogorčen se pita koliko je nasilja nad našim djelatnicima još
potrebno, da bi nas policija i pravosuđe napokon odlučili zaštiti, i kazniti one koji smatraju kako se tržišna utakmica, osim kvalitetom usluge, može provoditi i šakama', dodaje se.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene