Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Prikupljanje pomoći

Tatjana Josipović otvorila božićni sajam: 'Ovakve akcije svatko treba podupirati'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Svake godine prve nedjelje u prosincu tradicionalno se održava humanitarini božićni sajam u organizaciji Međunarodnog kluba žena Zagreb.

Ove godine prihod je namijenjen Domu za starije i nemoćne u Otočcu. Na 19. sajmu, koji je otvorila supruga predsjednika Republike, gospođa Tatjana Josipović, a sudjelovalo je čak 35 veleposlanstava. Na štandovima se, osim kupnje suvenira, moglo i degustirati tradicionalne kulinarske specijalitete njihovih zemalja.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna U društvu Tatjane Josipović Kraljica Silvia posjetila Hrvatski državni arhiv Slika nije dostupna Promjena taktike Inače stroga: Kod Tatjane Josipović na ispitu prošlo čak 80 posto studenata?

>> Božić stigao i u Zagreb: Upaljena prva adventska svijeća

'Ovakve akcije svatko treba podupirati, ovo je vrlo plemenita akcija i nadam se da će se skupiti dovoljno novaca za dom u Otočcu', izjavila je Tatjana Josipović. 'I svaki put kad dođem tu me veseli, lijepa je atmosfera, svi su veseli', dodala je.

'Svima se jako sviđa iranska hrana jer koristimo mnogo svježeg, zdravog povrća', rekla je se Batool Sharif Khodaei, supruga iranskog veleposlanika.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene