Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Odgođena rasprava

Zarazna bolest pojavila se u splitskom zatvoru, zatvorenici u izolaciji

Zatvor u Splitu
Zatvor u Splitu Foto: Jakov Prkic/Cropix
Prije desetak dana u zatvoru je primjećena pojava svraba među zatvorenicima. Zbog bolesti je na Općinskom sudu u Splitu odgođena i jedna rasprava.

Četiri zatvorenika splitskog zatvora na Bilicama dobila su zaraznu bolest svrab zbog čega su poslani u izolaciju, a zbog svraba među zatvorenicima je, kako se doznaje, odgođena i jedna sudska rasprava.

Pročitajte i ovo Ilustracija Pravda je spora, ali dostižna Policija nakon 58 godina uhitila 78-godišnjeg muškarca: Nećete vjerovati što je ukrao

Svrab ili šuga primijećen je prije desetak dana, a nakon što je utvrđeno da se radi o toj zaraznoj bolesti u zatvoru su, kako se neslužbeno doznaje, poduzeli sve mjere zaštite i liječenja oboljelih osoba. Sva četvorica zatvorenika izdvojeni su i poslani u izolaciju uz mjere liječenja.

Pročitajte i ovo Ilustracija Tragedija u Platu Strašni detalji prometne nesreće na Jadranskoj magistrali: Nijemca (25) udario autobus, a onda i auto. Poginuo je na licu mjesta

Zbog svraba je na Općinskom sudu u Splitu odgođena i jedna rasprava, što je Hini potvrdio predsjednik tog suda, dok na Županijskom sudu u Splitu nije bilo odgode zbog svraba.

Pročitajte i ovo Ručna bomba pronađena u Varaždinu - 2 Policija na terenu Muškarac u Varaždinu pronašao granatu i spriječio moguću tragediju: Nije imala osigurač i bila je vrlo opasna

"Na našem sudu zbog toga nije odgođena ni jedna rasprava, a i nismo imali neke rasprave u kojima je bio istražni zatvor. Što se tiče istražnih zatvora i produljenja, to se odradi videolinkom", kratko je kazao glasnogovornik Županijskog suda sudac Dinko Mešin.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene