Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nastavljeno suđenje

Svjedok: Fimi medija je tražila materijale za kampanju 'Stop korupciji'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U nastavku suđenja u slučaju Fimi medija svjedok Dario Bačić, inače direktor tvrtke Spin plus, govorio je o tiskanju materijala za Carinu te za kampanju 'Stop korupciji'.

Na suđenju u aferi Fimi medija danas su svjedočili vlasnici i direktori privatnih tvrtki koje su preko tog poduzeća radile za javne tvrtke i HDZ. Svi su izjavili da su poslove dogovarali s Nevenkom Jurak i da su za to plaćali određenu proviziju.

Pročitajte i ovo Zoran Milanović Poslao poruku biračima Milanović: “Rijeke pravde dolaze, oprat će ovu ustajalu smrdljivu Plenkovićevu močvaru“ Zoran Milanović objava na facebooku Oglasio se Milanović: "Ljudi, oni kradu i svima nam se smiju"

>> Svjedok na suđenju Sanaderu: Svi su se poslovi dogovarali preko Fimi medije

Direktor tvrtke Spin plus Dario Bačić rekao je da je među plakatima koje su tiskali za Carinu bili i materijali za kampanju 'Stop korupciji'. Tvrtke su se javljale na natječaje koje im je preporučila Fimi medija. Te su ponude u pravilu bile skuplje od ostalih.

'Što se tiče tih ponuda, u početku sam sam određivao uvjete, a kasnije je Fimi medija određivala uvjete', izjavio je Bačić.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene