Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Prevrtljivo proljeće

Svibanjsko iznenađenje: Nedjelja donosi pogoršanje vremena

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Iako su prognoze najavljivale sunčan i topao svibanjski vikend, to će ipak važiti samo za današnji dan.

Svibanj je mjesec u kojem vrijeme 'voli' iznenaditi, pa je tako iznenađenje pripremio za sutrašnji dan. Umjesto najavljenog nastavka lijepog vikenda, sutra ujutro na kopnu slijedi naoblačenje i dolazak svježijeg zraka, mjestimice s mogučnošću kiše poslijepodne. Na kopnu će i bitno zahladnijeti, temperature će se kretati od 14 do 17 stupnjeva, a zapuhat će i sjeveroistočnjak. Slično vrijeme očekuje se i u gorskim krajevima, gdje bi vjetar mogao biti prilično jak,a  podno Velebita će zapuhati jaka bura.

Pročitajte i ovo Saharski pijesak iznad Varaždina, ilustracija Ljeto je uranilo Temperature do 30 stupnjeva, a onda nagla promjena: Danas nam stiže saharski pijesak, objavljeno upozorenje za neke građane Ilustracija Budite na oprezu Upaljen narančasti alarm za dvije regije, opasno vrijeme očekuje nas i u ponedjeljak

Poslijepodne će se naoblačiti i na moru, ali će većinom ipak ostati vedro. Malo kiše moguće je u Istri i na jugu Dalmacije, gdje bi moglo biti i olujnih udara bure. Temperature će se kretati od 22 do 25 stupnjeva.

No, vrijeme bi se već u ponedjeljak trebalo stabilizirati, uz rast temperature i više sunčanog vremena, ali ipak uz mogućnost proljetnih pljuskova.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene