Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Dokle Jurčić uz Sanadera?

'Sve više sam uvjeren da mogu sve manje pomoći'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Premijerovo ignoriranje stručnjaka razljutilo je SDP. Pitaju se: što i dalje u Ekonomskom vijeću rade njihovi članovi, Ljubo Jurčić i Branko Grčić?

Sanader ih je okupio, do sada odbijao i uvijek imao istu poruku. A ekonomisti, svaki put odbijeni, uvijek su ponizni. 'Sanader vrijeđa svakog u Ekonomskog vijeću. Pa i Jurčića i Grčića. Što rade tamo? To će oni morati odgovoriti', smatra Slavko Linić.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Predsjednik Josipović poručio 'Vijeće nacionalne sigurnosti nije raspravljalo o Sanaderu' Slika nije dostupna Državni vrh na Pantovčaku Sastanak državnog vrha pod 'velom tajne': Glavna tema Sanader?

A mnogima više nije jasna pozicija Ljube Jurčića. Prije godinu i pol želio je Sanadera zamjeniti u Banskim dvorima, sada ga savjetuje, a ovaj ga ne sluša. 'Kada procjenim da više ne mogu pomoći ja ću se povući. No, sve sam više uvjeren da sve manje mogu pomoći' smatra Jurčić. Njegova stranka zatražila je od njega i Branka Grčića da se povuku, ali oni još oklijevaju.

Branko Grčić se ne želi izjašnavati, neki njegovi kolege razlog ostanka u vijeću opravdavaju činjenicom da Grčić radi regionalnu strategiju za Vladu pa nije zgodno napusiti brod koji ga financira.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene