Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna

Strani mediji se raspisali o Hrvatskoj: Ustavni sud blokirao Milanoviću put za sastavljanje vlade, ali kad bi mu to uspjelo...

Sanaderova jahta

'Malo vitra': Sve oko jahte kojom je plovio Sanader misterij!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Je li za Ivu Sanadera krstarenje na Malo vitra bilo kobno? Utvrdi li se da je upalu pluća dobio na krstarenju i da ima legionelu, jahta će se morati pomno pregledati.

Ona je već deset dana na redovitom servisu u remontnom zavodu kod Šibenika. Koliko će to stajati, tko će to platiti, i kada će ponovno isploviti, misterij je baš kao i cijelo Sanaderovo krstarenje. Malo vitra u zavjetrini već deset dana u remontnom je zavodu. Strancima, stalnim posjetiteljima to čini se nije važno. Tu su na redovitom servisu motora. Svaki brod nakon 400 sati mora na pregled. Jahta privezana uz obalu ničim ne odaje da je bila jedno vrijeme najtraženije i najspominjanije plovilo na Jadranu. Kao i svaka brodica i ova je morala na remont.

Pročitajte i ovo Jahta Royal Romance Odvjetnici pojasnili Ruski bogataš tuži Hrvatsku: Traži više od 35 milijuna eura zbog blokade luksuzne jahte Ilustracija Imala detaljan plan Zapalila jahtu svom bivšem poslovnom partneru, ali nije znala ključnu informaciju

Uobičajena je to procedura nakon što brod otplovi nekoliko sati. Cijena je tajna, baš kao što je i sve oko Sanaderova krstarenja. Sigurno manje od najma od, navodno, 15 tisuća eura na tjedan. Sanader je prije deset dana napustio Jadran, a jahtu je prepustio najboljim majstorima. U ovom se remontnom zavodu godinama obnavljaju jahte za prinčeve i kraljeve, ali i bogataše. Cijene je poslovna tajna.

Utvrde li liječnici da je legionelu bivši premijer, a odnedavno moreplovac dobio na Malo vitra, izvršit će se detaljan remont. U tom slučaju jahta će biti zadržana još nekoliko dana. A trebala je isploviti početkom sljedećeg tjedna. No jedno je sigurno, ovo putovanje bit će bez Sanadera.

Mislite li da su okolnosti Sanaderove bolesti misterij?

  • Da
  • Ne

Ukupno glasova:

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene