Obavijesti Video Pretražite Navigacija
880 tisuća gledatelja

Svaki drugi gledatelj uhićenje Milana Bandića pratio je na Dnevniku Nove TV!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Svaki drugi gledatelj pratio je uhićenja zagrebačkog gradonačelnika i njegovih suradnika uz informativni program Nove TV.

Nova TV je u nedjelju je još jednom dokazala svoju premoć, pokazavši kako se i u najkraćem roku može organizirati za najzahtjevnije zadatke. U ovom slučaju, riječ je o izvještavanju o uhićenjima Milana Bandića, Slobodana Ljubičića i Petra Pripuza.

Pročitajte i ovo Granična policija - 3 velika akcija u BiH Akcija piramida: Razbijena mreža krijumčara ilegalnih migranata Dječji vrtić - 2 Nakon neuspješnih pregovora Zaposlenici vrtića najavili štrajk: "Naši zahtjevi su jasni..."

Svoje povjerenje u izvanrednim situacijama gledatelji su tako još jednom dali timu Dnevnika Nove TV, uz koje se informirao svaki drugi gledatelj koji je u to vrijeme bio pred malim ekranima.

AKCIJA U GRADSKOM POGLAVARSTVU: Policija u društvu Bandića pretražila njegov ured i službene automobile

Televizijskim rječnikom, Dnevnik Nove TV ostvario je čak 52,9% udjela u gledanosti (SHR), a gledalo ga je 21,6% (AMR) opće populacije, što je 880 tisuća gledatelja - pokazali su podaci AGB Nielsena.

Zanimljiv je podatak kako niti sat vremena prije javljanja uživo Mislav Bago, Andrija Jarak i Ivana Ivanda nisu bili na dužnosti, jer su imali slobodan dan. Ali to gledatelji ni po čemu nisu mogli zaključiti jer su reporteri u tako kratkom roku uspjeli zajedno s ostatkom tima informativnog programa stići na mjesta događanja, doznati najnovije informacije i dovesti odvjetnike i suradnike uhićenih pred kameru Nove TV.

Zbog odlične organizacije, cjelovitosti informacija i kvalitete izvještavanja kojima su opravdali povjerenje gledatelja, i rezultat Izvanrednih vijesti bio je daleko ispred rezultata konkurencije.

Izvanredne vijesti Nove TV, koje su se emitirale od 22:50, također je pratio svaki drugi gledatelj koji je u tim trenucima bio pred malim ekranima.

Televizijskim rječnikom, Izvanredne vijesti ostvarile su 50,9% udjela u gledanosti (SHR), a gledalo ih je 17,5% gledatelja (AMR), što je njih gotovo 720 tisuća!

Rad ekipe informativnog programa prešao je i hrvatske granice, pa je tako svjetski poznata medijska kuća Bloomberg u objavi ove vijesti citirala upravo Novu TV.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene