Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Ubijena dva zaštitara

Danas presuda za krvavu pljačku Fine 2005. godine

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Danas se očekuje nepravomoćna presuda optuženima za niz razbojstva od 2004. do 2008. godine među kojima je i krvava pljačka poslovnice Fine u Zvonimirovoj ulici u Zagrebu.

Optuženima za niz razbojstava od 2004. do 2008., među kojima je i krvava pljačka poslovnice Fine u Zvonimirovoj ulici u Zagrebu u kojoj su u rujnu 2005. poginula dvojica zaštitara Stipe Mušan i Drago Rener, na zagrebačkom Županijskom sudu objavit će se nepravomoćna presuda.

>> Jake mjere osiguranja na suđenju za krvavu pljačku Fine iz 2005.

Pročitajte i ovo Pljačka zlatarnice u Grčkoj Ukrali robu od 315.000 eura VIDEO Kamera snimila krađu koju su izveli srpski Pink Panteri: Lopov puzao po podu da ne bi aktivirao alarm Žrtva nasilja ide u zatvor na 2,5 godine Žrtva Damira Škare o konačnoj presudi za silovanje: "Pravda je nekako spora, ali je pravedna, dostižna"

Četvorica optuženih priznali su krivnju, šestorica tvrde da nisu krivi, a jednome optuženiku sudilo se u odsutnosti. Zbog krvave pljačka Fine u kojoj su ubijena dvojica zaštitara Sokol Marića zbog nedostatka dokaza ranije je oslobođena skupina na čelu s Nenadom Filipovićem koji se 2009. predozirao drogom i tabletama. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene