441902
441902
441902
441902
441902

Susret Oreškovića i MOST-a u Sinju: 'Premijer zna da su mu vrata za suradnju otvorena'

Opozvani predsjednik Vlade Tihomir Orešković i predsjednik Mosta Božo Petrov susreli su se u Sinju na inicijativu Mostova saborskog zastupnika Mire Bulja.

 
 
 
 
Susret Tihomira Oreškovića i Mosta u Sinju (Video: Vijesti u 14)
Susret Tihomira Oreškovića i Mosta u Sinju (Video: Vijesti u 14)

I premijer Tihomir Orešković i čelnik Mosta Božo Petrov tvrde da nisu u predizbornoj kampanji. Dok Orešković još uvijek odlučuje hoće li i s kim na izbore, u Mostu jasno ističu da bi ga htjeli vidjeti u svojim redovima. "Radim, istovremeno razmišljam što ću u budućnosti. Imam još malo vremena, pa ću u pravo vrijeme donijeti odluku", rekao je novinarima Orešković.

"Mi smo prepustili stvari gospodinu Oreškoviću. Mislim da prititsak na niti jednu osobu neće uroditi plodom. Zna gospodin Orešković da su vrata u mostu otvorena svim ljudima koji imaju iste ciljeve", poručio je Petrov.

"Osobno bih volio da Orešković nastavi suradnju s nama. I da bude dio tima jer se pokazao prema i Milanoviću i prema Karamarku da je državnik u velikom broju elemenata u kojem oni nisu znali biti", zaključio je saborski zastupnik Mosta Miro Bulj.

Komentari

Na stranicama portala DNEVNIK.hr omogućeno je čitateljima da iznose svoje komentare i stavove o objavljenim informacijama. Komentari i stavovi čitatelja ne odražavaju stajalište ili mišljenje portala DNEVNIK.hr, novinara ili nakladnika informacija u odnosu na koje se iznose. Za posljedice objavljenih komentara i stavova odgovaraju isključivo čitatelji te se čitatelji upozoravaju da na portalu DNEVNIK.hr nije dopušteno objavljivati nedopuštene sadržaje poput neistinitih, uvredljivih, klevetničkih ili na drugačiji način nezakonitih sadržaja. Navedena zabrana obuhvaća i zabranu kršenja tuđih prava intelektualnog vlasništva i korištenje tuđih osobnih podataka. Na stranicama portala DNEVNIK.hr nije dopušteno poticati, pogodovati poticanju i širiti mržnju ili diskriminaciju po bilo kojoj osnovi (na osnovi rase, etničke pripadnosti, boje kože, spola, jezika, vjere, političkog ili drugog uvjerenja, nacionalnog ili socijalnog podrijetla, imovnog stanja, obrazovanja, društvenog položaja, bračnog ili obiteljskog statusa, dobi, zdravstvenog stanja, invaliditeta, genetskog nasljeđa, rodnog identiteta, izražavanja ili spolne orijentacije) te antisemitizam i ksenofobiju, ideje fašističkih, nacionalističkih, komunističkih i drugih totalitarnih režima. Redakcija portala DNEVNIK.hr ima pravo odmah po saznanju za nedopušteno djelovanje ili podatak ukloniti sporni sadržaj ili mu onemogućiti pristup, a za sve posljedice odgovara osoba koja je obavljala nedopuštenu djelatnost ili postavila sporni sadržaj na stranicu.DNEVNIK.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice DNEVNIK.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice DNEVNIK.hr kliknite na gumb "Slažem se". Slažem se