Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Još nije odlučio

Susret Oreškovića i MOST-a u Sinju: 'Premijer zna da su mu vrata za suradnju otvorena'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Opozvani predsjednik Vlade Tihomir Orešković i predsjednik Mosta Božo Petrov susreli su se u Sinju na inicijativu Mostova saborskog zastupnika Mire Bulja.

I premijer Tihomir Orešković i čelnik Mosta Božo Petrov tvrde da nisu u predizbornoj kampanji. Dok Orešković još uvijek odlučuje hoće li i s kim na izbore, u Mostu jasno ističu da bi ga htjeli vidjeti u svojim redovima. "Radim, istovremeno razmišljam što ću u budućnosti. Imam još malo vremena, pa ću u pravo vrijeme donijeti odluku", rekao je novinarima Orešković.

Pročitajte i ovo Marin Miletić O Bogu i ljudima Problemi u Mostu? Oglasio se Marin Miletić: "Uvjeren sam, bit će dobro" Nino Raspudić i Marija Selak Raspudić Liste za EU izbore Raspudići napustili stranku? "Ne znam što vam nije jasno"

"Mi smo prepustili stvari gospodinu Oreškoviću. Mislim da prititsak na niti jednu osobu neće uroditi plodom. Zna gospodin Orešković da su vrata u mostu otvorena svim ljudima koji imaju iste ciljeve", poručio je Petrov.

"Osobno bih volio da Orešković nastavi suradnju s nama. I da bude dio tima jer se pokazao prema i Milanoviću i prema Karamarku da je državnik u velikom broju elemenata u kojem oni nisu znali biti", zaključio je saborski zastupnik Mosta Miro Bulj.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene