Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Vjenčanje bogataša

KOJA REKLAMA! Osnivač GOOGLEA stigao na vjenčanje u Motovun!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Jedan od suosnivača Googlea Larry Page privatnim je avionom u utorak sletio u Zagreb, a sutra bi trebao prisustvovati jednom velikom događaju u Istri.

Na zagrebački je aerodrom potpuno nezapaženo u utorak prijepodne sletio Boeing 767 u vlasništvu tvrtke Blue City Holdings iz Oklahome. Riječ je o avionu kojim inače lete dvojica suosnivača Googlea - Sergij Brin i Larry Page.

Pročitajte i ovo Ilustracija Rezultati ankete Pitali smo vas koji je najgori običaj na vjenčanjima, jedan odgovor daleko je najpopularniji Provjereno povodom Valentinova posjetilo mjesta s najviše neudanih žena i najviše nježena (Foto: Dnevnik.hr) - 1 U brak ne idu usprkos novčanoj potpori Provjereno posjetilo dva mjesta poznata po samcima: "Žene su pune zahtjeva i muškarci se toga plaše. Ovce me bolje slušaju"

Potvrdu da je letjelica uistinu stigla u Hrvatsku dobili smo kroz jednu aplikaciju koja prikazuje listu svih aviona koji su sletjeli na Pleso.

>> Google zna sve o nama, a ONI vladaju Googleom!

Prema informacijama Glasa Istre, Larry Page je pozvan na jednu svadbu u Motovunu. Ondje se u diskreciji proteklih mjeseci priprema veliko vjenčanje Yasemin Denari i McLaina Southwortha, sina nekadašnjeg direktora Svjetske banke za jugoistočnu Europu.

Kakve veze s ovim pirom ima Page, kojega časopis Forbes svrstava među najbogatije ljude svijeta? Pa njegova se supruga zove Lucinda Southworth, a ime njezina brata je McLain.

Zanimljivo je kako su McLain i njegova buduća supruga javno objavili da će u brak stupiti 12. srpnja u Kaliforniji, no to je očito varka kako bi se sklonili od znatiželje javnosti.

Glas Istre doznaje da su organizatori zakupili gornji i donji motovunski trg, dakle Trg Andrea Antico i Trg Josipa Resela. To je potvrdio i sam načelnik Motovuna Tomislav Pahović, ne želeći pritom potvrditi tko će se vjenčati.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene