Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Linić odlučio

Porezna uprava bez pola šefova: Smijenjeni zbog zlouporabe položaja!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Slavko Linić, ministar financija razriješio je rukovodeće službenike Porezne uprave zbog sumnje u zlouporabu ovlasti. Evo tko je sve na 'crnoj' listi!

Na temelju saznanja o sumnji nadležnih tijela u zlouporabu ovlasti rukovodećih službenika Porezne uprave, pri obavljanju povjerenih im poslova tijekom 2012. godine, ministar financija razriješio ih je obavljanja poslova radnih mjesta na koje su raspoređeni te ih privremeno premjestio na odgovarajuća radna mjesta, priopćilo je ministarstvo financija.

Pročitajte i ovo Ilustracija isplata u svibnju Predaja poreznih prijava: Provjerili smo tko obvezno mora prijaviti porez i tko će najviše profitirati od povrata Slika nije dostupna 'Betoniranje stanja za slijedećih 5 godina' Saborska oporba: Vlada hoće politizirati Poreznu upravu

>> Porezna trlja ruke: Prijavljuje se gotovo dvostruko veći promet!

Državni službenici Zlatko Fabijančić zamjenik ravnateljice, Anđa Redžić pomoćnica ravnateljice za strategiju i razvoj, Željko Glavaš pomoćnik ravnateljice za opće, pravne i računovodstvene poslove, Anđela Toth Sesar pomoćnica ravnateljice za igre na sreću i lokalne poreze, Miljenko Krželj pomoćnik ravnateljice za ovršni postupak, Damir Živković pomoćnik ravnateljice za nadzor, Marko Buljan pročelnik Područnog ureda Zagreb, Karlo Orešković voditelj Službe za otkrivanje porezno kaznenih djela te Antun Hopfinger voditelj Službe za javnu nabavu.

Dok postoji sumnja na zlouporabu položaja i ovlasti, odnosno dok se ne pokrene odgovarajući postupak navedeni službenici su premješteni. Osim toga, zadržavaju plaću i ostala materijalna prava radnog mjesta s kojega se privremeno premještaju, stoji u priopćenju.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene