Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Imenovanja preko natječaja

Šuker više neće biti član Nadzornog odbora Ine

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Potpredsjednik Vlade i ministar financija neće više biti član Nadzornog odbora Ine.

Na zatvorenoj sjedni Vlada je predložila prve članove nadzornih odbora u javnim poduzećima predloženih nakon javnog natječaja. Među svim poduzećima predloženi su i hrvatski predstavnici u Ini.

Pročitajte i ovo Hrvoje Krešić Analiza Hrvoja Krešića Hoće li trojac iz Uprave Ine ostati bez otpremnina? "Razrješenje ne znači da oni neće zatražiti zadovoljštinu na sudu" Hrvoje Krešić Hrvoje Hrešić nakon sastanka koalicije Uoči parlamentarnih izbora u BiH: "Upozorili su da se Hrvate opet stavlja u nepovoljnu poziciju"

>> Inu vodili ilegalci pred očima predsjednika NO-a

>> Šuker: Govorio sam istinu, mislim da mi je pozicija sigurna

Vlada je Glavnoj skupštini Ine predložila opoziv dosadašnjih članova Ivana Šukera, Božidara Panketića i Tomislava Ivića, a na njihovo mjesto predloženi su Davor Štern, Gordana Sekulić i Damir Vanđelić. Među novim imenima široj javnosti najpoznatije je ime Davora Šterna koji je i prije radio u Ini. Dr. sc. Gordana Sekulić između sotalog je radila u Janafu, a Damir Vanđelić je direktor tvrtke Adris. Njihova imenovanja trebala bi podržati Inina skupština, a u Nadzornom odboru društvo će im praviti tri člana imenovana od strane mađarskog MOL-a. (Hina/E.F.)

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene