453863
453863
453863
453863
453863

Sud odlučio: "Pas Medo kriv je zbog preglasnog lajanja"

  • , 17.10.2016., 15:18
  • Autor:
  • komentara

Pas Medo iz Peroja "proglašen" je danas krivim zbog preglasnog lajanja.

 
 
 
 
 
Pas Medo nepravomoćno osuđen (Video: Dnevnik Nove TV)
Pas Medo nepravomoćno osuđen (Video: Dnevnik Nove TV)

Sutkinja je prihvatila dio tužbe te ustvrdila da se pas mora maknuti ili u kuću ili na drugi dio parcele. Zahtjev tužiteljice za odštetom zbog duševne boli je odbijen jer za njega, smatra sud, nema osnove.

Presuđeno je kako se pas Medo mora maknuti uz obrazloženje kako sud ne vjeruje tuženiku da je obitelj tužitelja uznemiravala psa od malena, budući da to nikad nije bilo prijavljeno.

Sud je odlučio kako će se Medinom vlasniku Antonu Šimunoviću vratiti 22.000 kuna koje je platio za vještačenje o buci budući da se ono nije moglo provesti.

Šimunović je nakon izlaska sa suda najavio žalbu na presudu prema kojoj bi morao riješiti prekomjernu buku iz svog dvorišta premještanjem psa na drugu lokaciju jer i dalje smatra da Medo nije kriv.

Na kraju se i rasplakao.DNEVNIK.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice DNEVNIK.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice DNEVNIK.hr kliknite na gumb "Slažem se". Slažem se