Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Na Filozofskom u Rijeci

Studentica iz Vrbnika krivotvorila sve ocjene i potpise u indeksu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Studentica iz Vrbnika je tijekom godinu i pol svog studentskog staža na Filozofskom fakultetu u Rijeci krivotvorila sve ocjene, potpise pa i pečat fakulteta u indeksu.

Prema riječima dekana dr. Predraga Šustara na isti je način čak pokušala upisati i drugu godinu studija.

Pročitajte i ovo Uhićenje, ilustracija Na Trešnjevci Uhićen bjegunac s Interpolove tjeralice: Policajcima dao dokumente, no nešto im je bio sumnjivo... Ilustracija ''Banksy'' u Zaragozi Policija razbila kriminalnu grupu koja je krivotvorila i prodavala radove najpoznatijeg nepoznatog umjetnika na svijetu

Stegovno povjerenstvo je donijelo odluku o nemogućnosti nastavka studija dvadesetogodišnjakinje koja je počinila kazneno djelo krivotvorenja , a potom je istu odluku potvrdilo i Fakultetsko vijeće.

Dodajući kako se radi o tome da je studentica svojevoljno upisivala ocjene, a da zapravo ni jedan ispit nije položila, već se njena sva ispitna iskustva svode tek na nekoliko kolokvija, dekan je za Novi list pojasnio da se odluka o nemogućnosti nastavka studija na Filozofskom fakultetu i poništenju krivotvorenog indeksa ne odnosi na sve studije Sveučilišta u Rijeci pa tako studentica ima pravo upisati neki drugi fakultet Sveučilišta u Rijeci.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene