Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Na minus pet stupnjeva

Stotine Vukovaraca u kolonama čekale na prijave za popisivače

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Od rana jutra stotine Vukovaraca čekalo je red za prijavu popisivača na skorom popisivanju stanovništva.

Poznato je da je u Vukovaru najveća stopa nezaposlenosti pa ne iznenađuje golemi interes za privremenim poslom kojim mogu zaraditi do 3.500 tisuća kuna. Iako je temperatura bila -5 stupnjeva Celzijevih kolone Vukovaraca željnih posla čekale su satima ispred Županijske palače gdje su na procjenu puštale skupine po 60 ljudi jer ih više nisu mogli primiti.

Pročitajte i ovo Tin Kovačić u Vukovaru - 1 Ništa nisu krili Sve su oči bile uprte u Plenkovića i Penavu: "Znakovita je jedna stvar vezana uz premijera..." Obljetnica pogibije 12 redarstvenika u Borovu Selu - 1 "Nema ih niti jedne godine" Mlinarić se na obljetnici masakra u Borovu selu žestoko obrušio na SDSS, a Culej otkrio po čemu pamti ubijenog brata

>> Kako do posla? Doznajte uvjete za posao popisivača i kontrolora

>> Golem interes za popisivanje stanovništva

U redu je bilo pripadnika svih dobnih skupina, od studenata, mladih nezaposlenih, onih koji su godinama bez posla pa sve do siromašnih umirovljenika. 'Živim od skupljanja boca jer je poduzeće u kojem sam godinama radio propalo i nisu mi posljednjih mjeseci uplaćivali ni plaću ni doprinose pa sam trenutno na burzi rada', kazao nam je jedan Vukovarac.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene