Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Vozačka nekultura

Ovako se NE parkira!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Čitatelji su nam poslali čitav niz fotografija nepropisno parkiranih automobila diljem Hrvatske, ali i susjedne BiH.

Nakon našeg članka o vozačkoj nekulturi u mjestu Bakarac, kada smo objavili fotografiju koju nam je poslao naš čitatelj, u redakciju neprestano primamo fotografije na istu tematiku - kako se sve parkiraju vozači na hrvatskim cestama. Dobili smo i fotografiju od čitatelja iz Tuzle pa pretpostavljamo da stanje, što se tiče vozačke nekulture, ni ondje nije puno bolje.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna "DRAGE ZAGREPČANKE I ZAGREPČANI..." Novi potez Milana Bandića: Parkiranje oko zdravstvenih ustanova u Zagrebu bit će besplatno dok se epidemiološka situacija ne normalizira Biznis zvan parking - 1 Čista zarada Naplata parkinga po čitavom Zagrebu sve je bliže, a s njom stižu još neke velike promjene

U galeriji su i fotografije nepropisno parkiranih automobila s područja Rijeke.  koje nam je poslala čitateljica Marija. 'Svaki dan u šetnji s djetetom prolazim pored ovako parkiranih auta. Budem tako bijesna ,jer ja moram po glavnoj cesti voziti, dok ostali vozači nervozno trube! Ovo je sramota...', opisuje gotovo svakodnevnu situaciju čitateljica Marija.

Ukoliko i vi imate slična iskustva s nepropisno parkiranim automobilima pošaljite nam ih na moj.report@novatv.hr ili na našu Facebook stranicu.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene