Obavijesti Video Pretražite Navigacija
"DRAGE ZAGREPČANKE I ZAGREPČANI..."

Novi potez Milana Bandića: Parkiranje oko zdravstvenih ustanova u Zagrebu bit će besplatno dok se epidemiološka situacija ne normalizira

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Gradonačelnik Zagreba Milan Bandić objavio je kako se ukida plaćanje parkinga oko zdravstvenih ustanova u Zagrebu do smirivanja korone.

Zagrebački gradonačelnik Milan Bandić večeras je na službenom Facebook profilu objavio da se do normalizacije epidemiološke situacije ukida plaćanje parkinga oko zdravstvenih ustanova u Gradu Zagrebu.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Sve tri zone Od 2. travnja manje cijene parkinga u Zagrebu Slika nije dostupna Propao sistem 'park and ride' Bandić: Od ponoći parkiranje kod Paromlina opet besplatno

"Drage moje Zagrepčanke i Zagrepčani, želim Vas obavijestiti da sam donio odluku o uvođenju besplatnog parkiranja oko svih zdravstvenih ustanova u Gradu Zagrebu!

U trenucima kada je epidemija koronavirusa ušla u dramatičnu fazu i kada se opterećenost zdravstvenog sustava približava vrhuncu, ovom odlukom želim bar donekle olakšati našim sugrađanima koji imaju potrebu za odlaskom u zdravstvene ustanove.

Na ovaj način mi u Gradu Zagrebu, odričući se dijela prihoda od prodaje parkirnih karata, izražavamo razumijevanje i podršku našim sugrađanima, te pozivamo i druge gradove da učine isto.

Ova mjera bit će na snazi dok se epidemiološka situacija ne normalizira.

S poštovanjem, Vaš gradonačelnik!"

 

BESPLATAN PARKING UZ ZDRAVSTVENE USTANOVE! Drage moje Zagrepčanke i Zagrepčani, želim Vas obavijestiti da sam donio...

Objavljuje Milan Bandić Gradonačelnik ZagrebaUtorak, 27. listopada 2020.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene