Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Reakcije djece

Što kad Sveti Nikola ne donese očekivane darove?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Mnogi su mališani u četvrtak jedva dočekali buđenje jer bio je to ipak poseban dan. Sveti Nikola! Čizmice koje su večer prije čistili i spremali u prozore, trebale su biti pune igračaka i slatkiša. Trebale, ali nisu baš svima...

Što kada umjesto slatkiša i igračaka, Sveti Nikola ostavi krumpir, mrkvu ili grah? Kako su mališani reagirali na neobične darove, zabilježili su njihovi roditelji i poslali nam svoje snimke.

Pročitajte i ovo Vrtić u Vinkovcima - 1 Slavonija ne izumire Nakon 40 godina novi vrtić u gradu na istoku Hrvatske: Imat će i vlastitu solarnu elektranu Regionalni znanstveni Centar - 4 STEM obrazovanje Jug Hrvatske dobio važan centar za učenike: Ovo je priprema za budućnost

>> Ne zarađuješ dovoljno - daj kuću!

Od očekivanog razočaranje i sjete do novih kulinarskih kombinacija. Jer što je bolje učiniti s mrkvom i krumpirom nego ravno u kuhinju. „Idem kuhati ja!“ oduševljeno je uzviknuo četverogodišnji Aron i s povrćem od Svetog Nikole odjurio u kuhinju dok trogodišnjem Toniju nije baš bilo jasno zašto nije dobio igračke koje je htio. Možda se Sveti Nikola zabunio?

Kakve su bile reakcije ostale djece i je li naša novinarka uspješno završila svoju potragu za pravim pravcatim Svetim Nikolom, pogledajte u prilogu!

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite PROVJERENO putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene