Obavijesti Video Pretražite Navigacija
'Stiglo u pošti...'

Što je to studentski kapelan poslao SDP-ovoj zastupnici?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Neočekivana pošiljka stigla je na adresu SDP-ove saborske zastupnice Marije Lugarić.

Marija Lugarić na svom je Twitter profilu objavila fotografiju 'poklona' koji joj je danas stigao poštom. Uz poklončić, 'tablete' Ljubav forte, zapravo maleno raspelo, stiglo je i pismo potpisano od strane zagrebačkog studentskog kapelana don Damira Stojića.

Pročitajte i ovo Ilustracija Obiteljski zločin Sud u Doboju potvrdio: Kći Saše K. sudjelovala je u njegovome ubojstvu, poznato je i kako Sukob na Crvenom moru crno nam se piše Stižu ozbiljna upozorenja na opasnost od nove svjetske krize: "Posljedice bi mogle biti katastrofalne"

'Svjedoci smo da u hrvatskom društvu vlada, ne samo gospodarska, nego štoviše moralna kriza. Ova moralna kriza može se smatrati svojevrsnom bolešću... Svaka bolest traži svoj lijek. Isus Krist je liječnik duše i tijela i sam je rekao: 'Ne treba zdravima liječnika nego bolesnima'. Stoga sam vam slobodan ponuditi priloženi lijek 'Ljubav forte'... Ako ispravno i redovito uzimate lijek, možete očekivati sljedeće: ljubav radost, mir, velikodušnost, uslužnost, dobrotu, vjernost, blagost, uzdržljivost', stoji u popratnom pismu.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene