Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nije se pripremio

VIDEO: Što je premijera iznenadilo tijekom liturgije u pravoslavnoj crkvi?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Novi premijer Zoran Milanović prisustvovao je danas liturgijskom slavlju u crkvi Svetog Preobraženja Gospodnjeg u Zagrebu. Da je znao kakva će mu se nezgoda dogoditi, sigurno bi se bolje pripremio.

Liturgijskom slavlju povodom pravoslavnog Božića po prvi puta su zajedno prisustvovali hrvatski predsjednik Ivo Josipović i premijer Zoran Milanović. Svečanu atmosferu i dobro raspoloženje na sekundu je pokvarilo dijeljenje milodara.

Pročitajte i ovo Ivan Malenica Odluka Ustavnog suda Ministar Malenica: "Milanović je kršio Ustav. On i njegovi jataci ne žele prihvatiti poraz" Ustavni sud odlučio o Zoranu Milanoviću (Na slici Miroslav Šeparović, predsjednik Ustavnog suda) Dva dana nakon izbora Ustavni sud: "Milanović ne može biti ni mandatar ni predsjednik Vlade ni ako podnese ostavku"

Naime, u trenutku kada se krenulo sa skupljanjem milodara, premijer Milanović shvatio je da u džepu nema novaca. Nasmijao se i slegnuo ramenima, a sakupljanje milodara nastavljeno je bez njegovog doprinosa.

Mitropolit zagrebačko-ljubljanski i cijele Italije Jovan Pavlović nije krio oduševljenje prisustvovanjem predsjednika i premijera te sigurno premijeru Milanoviću neće zamjeriti ovu malenu nezgodu.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene