Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Zbog Razvitka?

Stipe Gabrić Jambo ispitan u USKOK-u?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Prema pisanju Večernjeg lista USKOK zanimaju malverzacije oko kupoprodaje upravne zgrade Razvitka u Metkoviću.

Stipe Gabrić Jambo u srijedu je ispitan u Zagrebu u prostorijama USKOK-a. Večernji list piše da se metkovski gradonačelnik USKOK-u sam javio te da seu Metkoviću nagađa da je razlog priča oko Razvitka u kojem je Jambo bio direktor te je vlasnik mnogih nekretnina koje su nekada bile u vlasništvu te propale tvrtke.

Pročitajte i ovo Podignuta optužnica protiv krijumčara droge Visokovrijedna meta Pao je Cezar: Krijumčari droge ubrali najmanje 3,3 milijuna eura, USKOK podigao optužnicu Ilustracija Osmero u istražnom zatvoru Uskok objavio kako su dvije skupine uvozile luksuzne aute i varale na porezu: Državu ukupno oštetili za najmanje milijun eura

Zbog propasti te nekada ugledne tvrtke protiv Jamba je do sada podneseno više kaznenih prijava, no koliko je poznato, nije pokrenut niti jedan sudski postupak. Večernji list neslužbeno doznaje da bi Jambovo pojavljivanje u USKOK-u moglo značiti da bi, nakon što ispriča sve što zna o Razvitku, mogao dobiti status pokajnika.

>> 'Tko pod drugim jamu kopa, sam u nju upada'

USKOK navodno, piše Večernji, konkretno zanimaju malverzacije s kupoprodajom upravne zgrade Razvitka u Metkoviću koja je sada u vlasništvu Republike Hrvatske.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene