Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Izbori u Srbiji

VIDEO Na pitanje o Šešelju, Vučić reporterki Dnevnika Nove TV odgovorio: "Samo mi vi nemojte držati predavanje o ratnim zločincima"

Aktualno Galerija Izbori u Srbiji - 1 Izbori u Srbiji - 1 Foto: DNEVNIK.hr Izbori u Srbiji - 2 Izbori u Srbiji - 2 Foto: DNEVNIK.hr Izbori u Srbiji - 3 Izbori u Srbiji - 3 Foto: DNEVNIK.hr +0 Izbori u Srbiji - 4 Galerija 1/4 >>
Srpski predsjednik Aleksandar Vučić verbalno se sukobio s reporterkom Dnevnika Nove TV Marinom Bešić Đukarić nakon pitanja o Vojislavu Šešelju.

Izbori u Srbiji za Hrvatsku su važni zbog brojnih otvorenih pitanja, poput rješavanja sudbine više od 1800 nestalih u Domovinskom ratu.

Odnosi su nedavno narušeni i protjerivanjem hrvatskog diplomata. Istodobno, Aleksandar Vučić na lokalnoj razini najavljuje koaliciju s osuđenim ratnim zločincem Vojislavom Šešeljem.

Reporterka Dnevnika Nove TV Marina Bešić Đukarić inzistirala je da pojasni kako u tim okolnostima misli poboljšati međususjedske odnose. 

Pročitajte i ovo Alex Batty Istražuje se cijeli slučaj Kod kuće nakon šest godina: Oteti dječak Alex Batty vratio se u dom svoje bake u Engleskoj

"Kako ćete graditi odnose s Hrvatskom ako ćete u koaliciji imati gospodina Šešelja?", upitala je reporterka.

"Nemamo mi u koaliciji gospodina Šešelja", odgovorio je srpski predsjednik.

"Ako ćete imati", naglasila je reporterka Bešić Đukarić.

"Ali nećemo, mi smo to već rekli, vi niste nešto razumjeli", rekao je Vučić. 

"Ja sam shvatila da ćete na lokalnim razinama", poručila je reporterka.

Pročitajte i ovo Glasače iz Republike Srpske navodno voze do mjesta gdje će u Beogradu glasati Okupljaju se oko Štark Arene Birači iz Republike Srpske glasuju u Beogradu, pogledajte kako ih organiziraju: "Vozit će vas gdje treba..."

"Na lokalnim razinama nećemo graditi odnose s Hrvatskom. Bačka Topola i Niš neće da grade lokalne odnose s Hrvatskom", izjavio je Vučić.

"Ali ako surađujete s ratnim zločincem i na lokalnoj razini, kako ćete graditi odnose", nastavila je reporterka.

"Kakve to sad veze ima sa surađivanjem sa bilo kime, samo mi vi nemojte držati predavanje o ratnim zločincima",  kazao je Vučić. 

Dnevnik Nove TV pratite svaki dan od 19 sati, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste Dnevnik? Pogledajte ga besplatno na novatv.hr.
 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene