Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Istražuje se cijeli slučaj

Kod kuće nakon šest godina: Oteti dječak Alex Batty vratio se u dom svoje bake u Engleskoj

Alex Batty
Alex Batty Greater Manchester police/Screenshot
Aktualno Galerija Pronalazak Alexa Battya Pronalazak Alexa Battya Foto: Afp Pronalazak Alexa Battya Pronalazak Alexa Battya Foto: Afp Alex Batty Alex Batty Foto: Screenshot +0 Alex Batty Galerija 1/4 >>
Alex Batty, britanski dječak kojeg su prije šest godina oteli majka i djed, vratio se u Ujedinjeno Kraljevstvo. Pred domom su ga snimile kamere francuske televizije, a britanske vlasti zatražile su da se fotografije 17-godišnjaka ne objavljuju.

Britanski tinejdžer Alex Batty, koji je pronađen u Francuskoj čak šest godina nakon što je nestao, uspješno se vratio u Ujedinjeno Kraljevstvo, priopćila je policija.

Njegov povratak kući u subotu navečer snimio je BFMTV. Danas 17-godišnji dječak vratio se dom kod bake u predgrađu Manchestera, odjeven u bijelu majicu i u pratnji brojnih policajaca.

Pročitajte i ovo Marco Buschmann, njemački ministar pravosuđa Na Danu židovske zajednice Njemačka zabilježila 4300 kaznenih djela povezanih s ratom u Gazi: "Ovo je sjeme mržnje koje, nažalost, klija"

Alex je s majkom i djedom nestao 2017. godine dok su bili na odmoru u Španjolskoj. Trenutno nije poznato gdje se nalazi Alexova majka, koja inače nema skrbništvo nad njim.

Policija je na konferenciji za medije rekla da se okolnosti 17-godišnjakova nestanka tek trebaju utvrditi te se još ne može reći hoće li biti kriminalističkog istraživanja.

Pročitajte i ovo Ilustracija Uzrok za sad nepoznat Teška prometna nesreća kod Zaprešića: Jedna osoba poginula, dvije ozlijeđene

Alexa je u srijedu pronašao vozač koji ga je uočio na cesti u podnožju francuskih Pireneja, u blizini Toulousea, piše BBC

Kako je sam ispričao navodno su ga njegova majka i djed prije šest godina oteli i odveli u duhovnu komunu.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene