Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Srbijanski ministar unutarnjih poslova čestitao Karamarku

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Srbijanski ministar unutarnjih poslova Ivica Dačić čestitao je Tomislavu Karamarku na izboru za predsjednika Hrvatske demokratske zajednice.

'Najiskrenije Vam čestitam na izboru za predsjednika Hrvatske demokratske zajednice, s čvrstim uverenjem da će naša suradnja na unapređenju odnosa naše dvije države i naša dva naroda, biti uspješna, kao kada smo zajedno radili u sveopćem interesu na uspostavljanju dobre suradnje između naših ministarstava i policije', poručio je Dačić u čestitki.

Pročitajte i ovo Andrej Plenković Čestitka građanima Premijer Plenković čestitao Uskrs: "Neka nas poruka Uskrsa potakne da zajedno i složno gradimo društvo po mjeri čovjeka" Rat objavama - 1 Fotomontaže Politički rat proširio se na internet: Hoće li pobijediti lord Voldemort ili Karaplenković?

>> Tko je Tomislav Karamarko?

Karamarko i Dačić su, u vrijeme dok je Karamarko bio hrvatski ministar unutarnjih poslova, intenzivno surađivali na unapređenju suradnje u borbi protiv organiziranog kriminala i razbijanju narko skupina u dvjema državama kao i u regiji.

Dačić, ujedno zamjenik premijera i prvi potpredsjednik vlade, još uvijek slovi kao mogući premijer u srbijanskoj vladi nakon što je njegova stranka, koja je i do sada bila mlađi partner u vladajućoj koaliciji, osvojila na parlamentarnim izborima 6. svibnja treće mjesto te se pozicionirala kao jedan od odlučujućih pregovarača za formiranje nove vlade. Uoči održavanja drugog kruga predsjedničkih izbora postigli su dogovor s Borisom Tadićem i njegovom Demokratskom strankom o suradnji u budućoj vladajućoj koaliciji.

Tomislav Karamarko noćas je nakon cjelodnevnog 15. Općeg sabora HDZ-a izabran za novog predsjednika HDZ-a. (Hina)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene