Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Popijač o Tadiću

'Srbija je jedan od naših najvažnijh vanjskotrgovinskih partnera'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Ministar gospodarstva Đuro Popijač, koji prisustvuje uz mnoge druge uzvanike dočeku srpskog predsjednika Borisa Tadića, još jednom je istaknuo važnost gospodarske povezanosti sa Srbijom.

'Srbija je svakako jedan od naših najvažnijih vanjskotrgovinskih partnera. To je zapravo jedna od rijetkih zemalja s kojom imamo trgovinski suficit, tako da su ovi događaji i na političkoj, i na gospodarskoj razini dodatan poticaj postojećim gospodarskim odnosima', istaknuo je.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Odgovor na optužbe sindikata 'Ne mogu premijerka i ministar hodati po svijetu i tražiti tržište' Slika nije dostupna Šutnja vladajućih VIDEO: Nakon presude vladajući političari bježali od novinara

>> Boris Tadić stigao na Pantovčak

'Dosta naših kompanija je već prisutno tamo, prvenstvno one koje se bave hranom i proizvodnjom građevinskih materijala', podsjetio je Popijač i dodao kako je i turističko tržište u zamahu.

'Čini mi se da se i na tom polju postižu sve bolji rezultati', rekao je. Istaknuo je kako su investicije i investicijska suradnja jednako važni pa tako i sa strane srpskih ulagača, iako su hrvatski ulagači uložili više u Srbiju.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene