449440
449440
449440
449440
449440

TORCIDA OMELA SKUP HDZ-a U SPLITU Skandirali im 'Zakon o sportu'

  • , 07.09.2016., 21:18
  • Autor:
  • komentara

Skupu HDZ-a u Splitu na kojem je sudjelovao i predsjednik stranke Andrej Plenković, ometan je navijačkim povicima protiv HNS-a.

 
 
 
 
Navijački povici u Splitu (Dnevnik.hr)
Navijački povici u Splitu (Dnevnik.hr)

Danas je u Splitu je održan HDZ-ov predizborni skup za X. izbornu jedinicu. Skup je ometan navijačkim povicima 'Zakon o sportu' i 'Lopovi'.

Osim zvižduka i povika svim političarima, nije bilo većih incidenata na rivi.

 

 

 

 

 

Podsjetimo, Zakon o sportu Predrag Šustar ignorirao je gotovo šest mjeseci. No, u izmjene sporna dva članka krenuo je tek kao tehnički ministar. Izmjene idu na ruku HNS-u, smatra predlagatelj Zakona Srđan Gjurković.

HNS Zakon o sportu ionako ne poštuje, jer se, smatraju, na njih ni ne odnosi. A Zakon je, još prošlo ljeto, po hitnom postupku, donijela SDP-ova vlada.

"Ne može se tako važne stvari donositi bez javne rasprave i mislim da je tu najveća greška prethodnog saziva, da se s time žurilo da se išlo preko koljena", izjavio je Predrag Šustar prije nekoliko dana.

 

Komentari

Na stranicama portala DNEVNIK.hr omogućeno je čitateljima da iznose svoje komentare i stavove o objavljenim informacijama. Komentari i stavovi čitatelja ne odražavaju stajalište ili mišljenje portala DNEVNIK.hr, novinara ili nakladnika informacija u odnosu na koje se iznose. Za posljedice objavljenih komentara i stavova odgovaraju isključivo čitatelji te se čitatelji upozoravaju da na portalu DNEVNIK.hr nije dopušteno objavljivati nedopuštene sadržaje poput neistinitih, uvredljivih, klevetničkih ili na drugačiji način nezakonitih sadržaja. Navedena zabrana obuhvaća i zabranu kršenja tuđih prava intelektualnog vlasništva i korištenje tuđih osobnih podataka. Na stranicama portala DNEVNIK.hr nije dopušteno poticati, pogodovati poticanju i širiti mržnju ili diskriminaciju po bilo kojoj osnovi (na osnovi rase, etničke pripadnosti, boje kože, spola, jezika, vjere, političkog ili drugog uvjerenja, nacionalnog ili socijalnog podrijetla, imovnog stanja, obrazovanja, društvenog položaja, bračnog ili obiteljskog statusa, dobi, zdravstvenog stanja, invaliditeta, genetskog nasljeđa, rodnog identiteta, izražavanja ili spolne orijentacije) te antisemitizam i ksenofobiju, ideje fašističkih, nacionalističkih, komunističkih i drugih totalitarnih režima. Redakcija portala DNEVNIK.hr ima pravo odmah po saznanju za nedopušteno djelovanje ili podatak ukloniti sporni sadržaj ili mu onemogućiti pristup, a za sve posljedice odgovara osoba koja je obavljala nedopuštenu djelatnost ili postavila sporni sadržaj na stranicu.DNEVNIK.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice DNEVNIK.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice DNEVNIK.hr kliknite na gumb "Slažem se". Slažem se