Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Prekršili zakon?

Uhićena 4 radnika Jadrankamena, pred policijom potpora iz Pučišća

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Radnici su, doznajemo, prvo privedeni na obavijesni razgovor, a potom i uhićeni. Među njima je i šef sindikalista, a iz Pučišća je stiglo nekoliko njihovih kolega i mještana da im daju potporu.

S Brača je u splitsku policiju na obavijesni razgovor privedeno četvero radnika Jadrankamena. Među njima je i sindikalni šef Tonči Drpić, potpredsjednik te još 2 člana sindikata.

Pročitajte i ovo Provjereno: Dijete - 3 Emisija Provjereno ''Mene je to ubilo…'': Obiteljski prijatelj osumnjičen za spolno zlostavljanje djevojčice pušten iz pritvora Potraga za malenom Dankom ušla je u treći dan Nestala u utorak U BiH uhitili trojicu koji su tvrdili da imaju informacije o malenoj Danki, nevjerojatno je što su izjavili nakon uhićenja

'Nakon što je utvrđeno postojanje osnovane sumnje da su počinili obilježja kazennog djela iz čl.321 i 329. Kaznenog zakona, uhićene su 4 osobe. U tijeku je kriminalističko istraživanje u suradnji s Općinskim državnim odvjetništvom', stoji u SMS-u koji je poslala splitska policija.

Nešto iza 15 sati trajektom je u Split došlo nekoliko radnika i mještana Pučišća koji pred zgradom policijske postaje daju potporu  uhićenim kolegama, a pridružilo im se i nekoliko radnika Montera i Uzora.

Podsjetimo, jučer je stečajna upraviteljica za Jadrankamen Anči Bašić ispred te firme doživjela incident.

>> Radnici Jadrankamena stečajnu upraviteljicu nisu pustili u firmu, potom joj nisu dali da ode

Naime, radnici je nisu pustili unutra, ali joj nisu dali ni da ode te su neprestano vikali na nju optužujući ju da radi s kriminalcima. Na kraju je pozvala policiju.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja. a

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene