Obavijesti Video Pretražite Navigacija
deseci tisuća čekaju vlasnike

Policija u više gradova izvanredno otvara šaltere, doznajemo o čemu se radi: "Primijetili smo da građani nisu baš ažurni..."

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Iz splitske policije priopćeno je kako će u nedjelju, 26. lipnja, građani moći preuzeti osobne iskaznice i putovnice.

Zbog povećanog broja osobnih iskaznica i putovnica koje su izrađene, ali ih građani nisu preuzeli, šalteri Upravnih poslova splitske policije radit će i u nedjelju, 26. lipnja od 7:30 do 18:30 sati.

"Primijetili smo da građani baš i nisu ažurni, jer određeni broj osobnih iskaznica i putovnica stoji kod nas i čeka vlasnike, pa smo u skladu sa svojim organizacijskim mogućnostima odlučili pružiti im priliku da izvan radnog vremena i tjedna dođu po svoje dokumente", kazali su nam u splitskoj policiji. 

Iz Policijske uprave splitsko-dalmatinske naglašavaju da se radna nedjelja odnosi samo na preuzimanje dokumenata, i to za one koji su dobili obavijest da su njihove osobne iskaznice i putovnice izrađene, među kojima je i dio onih koji su podnijeli zahtjeve za izradu dokumenata u žurnom postupku.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna DOKUMENTI Policija izdala važnu obavijest građanima o osobnim iskaznicama i putovnicama

Pročitajte i ovo Osobna iskaznica, ilustracija - 2 Sve na jednom mjestu Trebate izraditi novu osobnu iskaznicu, putovnicu ili vozačku? Donosimo što vam je sve potrebno i možete li to učiniti iz udobnosti vlastitog doma

Iz istog razloga zagrebačka policija pozvala je građane na preuzimanje izrađenih dokumenata svake subote u razdoblju od  od 25. lipnja 2022. godine pa sve do 27. kolovoza 2022. godine od 7 do 15 sati.

U Policijskoj upravi zagrebačkoj doznajemo da desetak tisuća neuručenih putovnica i osobnih iskaznica čeka na dolazak vlasnika te apeliraju na građane da ih preuzmu.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene