Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Jak i olujni vjetar

Nema kraja nevoljama: Vjetar u splitskoj luci trajekt 'bacio' na obalu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Trajekt Bartol Kašić jutros se prilikom pristajanja u splitskoj luci, zbog jakog i olujnog vjetra, 'naslonio' na nezaštićeni dio obale, a po prvim informacijama brod nema većih oštećenja.

Jadrolinijin trajekt Bartol Kašić, prilikom pristajanja na vez 28 u Gradskoj luci Split, jutros u 6.30 sati zbog jakog i olujnog vjetra naslonio se na nezaštićeni dio obale, te je na desnoj strani došlo do udubljenja oplate oko 3 do 4 metra i metar iznad vodene linije, izvijestilo je Ministarstvo pomorstva, prometa i infrastrukture.

Na brodu, koji je plovio na redovnoj liniji Rogač-Split, bilo je četiri putnika i nije bilo vozila. Nitko nije ozlijeđen niti nema prodora mora. Na brodu očevid obavljaju inspektori Lučke kapetanije Split i inspektor Hrvatskog registra brodova koji će utvrditi stanje broda. Po prvom nalazu, brod nema veća oštećenja te će najvjerojatnije i dalje ploviti na navedenoj liniji, navodi se u priopćenju.

Pročitajte i ovo Deseci ozlijeđenih u nesreći trajekta Drama u Napulju VIDEO Trajekt se zabio u pristanište u popularnoj turističkoj destinaciji: Velik je broj ozlijeđenih Splitska luka Slika ljeta Splitska luka puca po šavovima, koliko još može izdržati? "Hitno se treba nešto poduzeti"

Split je, inače, svom snagom pogodila zima. Grad je paraliziran snijegom, a niske temperature su potpuno ispraznile ulice grada. (Mi.Dr./HIna)

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene