Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Dobro prošao

Bez posljedica: Svima neugodnije nego Kerumu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Poentirali na Kerumovu preljubu nisu ni njegovi politički protivnici, a ni ostali hrvatski građani posebno mu ne zamjeraju.

Političkih posljedica Kerum neće imati, a za priznanje je odabrao optimalno vrijeme, mjesto i način. 'Obično je pravilo da prljavo rublje iznosiš sam, a ne da umjesto tebe to čine drugi i pokazalo se da su se njegovi protivnici, već upitani o aferi, osjećali neugodnije od njega i to uopće nisu željeli komentirati', rekla nam je komunikologinja Ksenija Oletić. 'Mislim da čak dugoročno je napravio sebi uslugu jer će se mediji u sljedećih nekoliko mjeseci sada baviti njegovim privatnim životom, što će napraviti njegova supruga buduća i bivša, a puno manje koji će biti njegovi potezi kao gradonačelnika', smatra Oletić. Ali neće mu to zlopamtiti, a ni dugo pamtiti.
 

Pročitajte i ovo Ilustracija Pravo na slobodu Roditelji su je natjerali u brak iz kojega već 11 godina očajnički želi izići: No iz jednog razloga to ne smije Ilustracija Nisu svi bili zadovoljni Trebala je to biti velika promjena u razvodima, ali ništa od toga: Zakon se mijenja nakon 90 godina

>> Kerum napušta suprugu, čeka dijete s ljubavnicom!

Neki ga podržavaju, neki preziru

Kerumovo priznanje podijelilo je građane, od kojih neki podržavaju njegov čin, dok ga drugi preziru. 'To je prirodna pojava, kombinacija iskustva i mladosti ja mislim da je to jedini uspjeh da krenemo naprijed', 'To nisu ljudi za mene, koji to čine nakon toliko godina', 'Politika je kurva i što se oko nje sve događa, nitko ne zna kako će to završiti', samo su neki od mnogobrojnih komentara Splićana na Kerumovo priznanje.

Kerum neuhvatljiv

Željko Kerum danas je bio neuhvatljiv. Malo u gradu, malo u svom poslovnom castvu u Joker centru, gdje ima stan i gdje navodno planira živjeti s mlađahnom Fani. Njemu sada predstoji brakorazvodna parnica. Zanimljivo, centar Joker upisan je navodno na suprugu koju ostavlja, a prema zakonu on i ona će imovinu dijeliti na pola. Tako da Dalmaciji, ali i Hrvatskoj, slijedi najveća bračna podjela imovine

Je li Kerum 'odigrao' mudro?

  • Da
  • Ne

Ukupno glasova:

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene