Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Javno objavio

Kerum napušta suprugu, čeka dijete s ljubavnicom!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Splitski gradonačelnik Željko Kerum putem jedne lokalne televizije ničim ponukan izvijestio je javnost kako napušta suprugu i djecu jer sa 24-godišnjom ljubavnicom Fani Horvat, s kojom je u vezi već 5 godina, čeka dijete.

Gostujući u emisiji Kerum je na kraju progovorio o strogo privatnim stvarima. Između ostalog rekao je kako želi izvijestiti javnost da je već 5 godina u ljubavnoj vezi s djevojkom s kojom čeka dijete. Napomenuo je kako želi zaštiti svoju obitelj, suprugu Anicu, sina Joška i kćer Nevu te samu djevojku i da zato s tom informacijom izlazi u javnost. Napomenuo je kako ne želi da o tome bude naklapanja, prenose mediji. Navodno je njegova obitelj veoma teško primila ovu vijest.

Pročitajte i ovo Sanja Jurišić - 4 Teška nesreća Detalji užasa kod Obrovca: U eksploziji poginulo dijete, dvije žene u bolnici, riječ je o stranim državljanima Ilustracija U Kutini Teško ozlijeđeno dijete: Udarilo čekićem po metku i on se rasprsnuo

Najavio je da će napustiti obitelj te se ispričao gledateljima što koristi emisiju za iznošenje svojih privatnih stvari poručujući kako to više neće činiti. Ispričao se pritom svima koje je na određeni način povrijedio. Podsjetimo, mediji su već ranije doticali temu kako se njegova supruga drži samozatajno i podalje od javnosti, za razliku od svojega muža.

O Kerumovoj izvanbračnoj vezi u Splitu se već dulje vrijeme govori, a Splićani pričaju i da ljubavnica Fani, studentica je menadžmenta, posljednjih godina živi na visokoj nozi - svoj mercedes terenac zamijenila je BMW-om kabriolet. Fani je, kako pišu neki mediji, vlasnica tvrtke Bulga d.o.o. koja se nalazi u zgradi koju je kupio Kerum. Prema neslužbenim informacijama, Kerum je s ovom odlukom čekao da prođu izbori. Sa suprugom je u braku 19 godina i s njom ima dvoje djece.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene