top box 1 test
133043
133043
133043
133043
133043

'Špica' sezone: Na izlazu u Lučkom kolona 5 km

  • , 17.07.2010., 11:06
  • Autor:
  • komentara

Promet je izrazito pojačan na cestovnim pravcima prema moru.

 
 
 
 
Fotografija je uklonjena radi isteka prava korištenja
Fotografija je uklonjena radi isteka prava korištenja

Promet je pojačan na dionici autoceste Karlovac-Zagreb i u smjeru Zagreba, izvijestio je HAK u 11 sati.

Vozi se usporeno i u koloni već na Zagrebačkoj obilaznici (A 3) od čvorova Jankomir i Buzin prema naplatnim postajama Lučko.

>> VIDEO: Stižu gužve, evo kako pametno putovati

Kod naplatnih postaja Lučko, na izlazu sa autoceste prema Zagrebu, kolona je duga oko 5 km.

Na autocesti A 6 Rijeka-Zagreb, zbog gužve na čvoru Oštrovica (izlaz za otok Krk), vozi se povremeno u koloni od tunela Hrasten u smjeru Rijeke. Duža kolona vozila kreće se usporeno Riječkom obilaznicom i dalje autocestom A 7, od čvora Draga prema Bakru.

Kod naplatnih postaja Sveta Helena u smjeru Zagreba, na autocesti A 4 Zagreb-Goričan, kolona vozila duga je oko 300 m. Na autocesti A 3 Bregana-Lipovac pojačan je promet u smjeru istoka.Gužve i zastoji tijekom dana mogući su na cestama u Istri, duž Jadranske magistrale (D 8), posebice na prilazima turističkim mjestima.

Pojačan je ulaz osobnih vozila na većini graničnih prijelaza sa Slovenijom. Duža čekanja zabilježena su na GP-ima: Macelj (oko 1 h i 30 min), Rupa (oko 40 min), te Kaštel, Pasjak, Dubrava Križovljanska, Bregana i Goričan (oko 20 min). Na GP-ima sa BiH, pojačan je ulaz na Metkoviću (oko 1 sat) i Gabela Polje (oko 30 min). Savjetujemo vozačima da koriste i granični prijelaz Unka koji se nalazi u samom gradu Metkoviću, a otvoren je samo za osobna vozila, kako za hrvatske državljane tako i za strance.

Trajekti plove prema redu plovidbe, a po potrebi i češće, zbog pojačanog priljeva vozila u lukama. (Hina)

  • Ispiši
  • Ocijeni:
  • ( glas(ova))

Komentari ( komentara do sada)

Komentiraj

tvoj komentar:

11dbea2b24_60986325 Doznajte kome bi dug mogao biti oprošten (Video: Dnevnik Nove TV)

Ministar financija, kako je najavio, nastavlja raditi na rješenju za građane koji su u blokadi zbog duga od 10 tisuća kuna ili manje. Oni većinom duguju bankama ili telekomunikacijskim tvrtkama. Vladin tim je s njima održao sastanak. Načelni dogovor je postignut, dug će se opraštati, ali samo za tri vrste blokiranih građana.DNEVNIK.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice DNEVNIK.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice DNEVNIK.hr kliknite na gumb "Slažem se". Slažem se