Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Specijalci stigli na Zrmanju u potragu za Antonijom

Policijski ronioci u jezeru kod Bilišana nisu ništa pronašli

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Na akumulacijsko jezero Zrmanja kod Bilišana jutros su stigli specijalci koji su pretražili jezero i područja oko njega u sklopu potrage za Antonijom.

U jezero su zaronila petorica ronioca dok su ostali specijalci pretražili okolna područja. Ronioci su pretražili cijelo jezero i nisu ništa pronašli.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Žalio se i na povlačenje Paravinja povukao žalbu na presudu za ubojstvo Antonije Bilić Slika nije dostupna Maksimalna kazna Bahato primio presudu za slučaj koji je Hrvatsku dignuo na noge

Jezero se, inače, nalazi nekih 100-tinjak metara od kuće u kojoj je boravio Paravinja. Policija je nakon dolaska onemogućila pristup jezeru i okolnom području.

Vještačenje tragova koji su očevidom izuzeti u kamionu kojim je upravljao osumnjičeni Dragan Paravanja je završeno i postoji dokaz da je Antonia bila u spornom kamionu. Potvrdio nam je to glasnogovornik MUP-a Krunoslav Borovec.

U priopćenju na internetskim stranicama MUP-a stoji da je usporednom metodom te DNA analizom spornih uzoraka iz kamiona, odnosno vlasi kose, i nespornih uzoraka izuzetih od članova Antonijine obitelji, utvrđeno da se podudaraju, što potvrđuje da se nestala Antonia nalazila u kamionu. Analizom vlasi kose izuzete iz kabine kamiona utvrđen je djelomični DNK profil ženske osobe koji se podudara s DNK profilom dobivenim iz krvi majke nestale.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene