Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nestao na moru

Na divljim vodama u posebnim čamcima traga se za nestalim mladićem

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
HGSS nastavlja pretraživati prošireno područje između Klimna i Šila te južno od Šila za nestalim mladićem, koji je nestao na moru kod Selca.

Hrvatska gorska služba spašavanja danas nastavlja pretraživati prošireno područje između Klimna i Šila te južno od Šila, a u potragu će se uključiti i posebni čamci i spašavatelji na divljim vodama u potrazi za nestalim 20-godišnjim mladićem, koji je 22. srpnja nestao na moru kod Selca, priopćeno je danas iz HGSS-a.

U utorak ujutro nastavljena je potraga za nestalim nautičarem na području otoka Krka, na području između Klimna i Šila te južno od Šila. Kako se krug potrage proširio u potragu su pozvane i stanice HGSS Delnice, Ogulin i Karlovac. Pretražilo se veliko priobalno područje koje je bilo iznimno zahtjevno zbog svoje nepristupačnosti, a danas će se nastaviti pretraživati prošireno područje, te će se uključiti i posebni čamci i spašavatelji na divljim vodama koji se mogu približiti obali te pretraživati one detalje koji nisu vidljivi s obale.

Pročitajte i ovo Darko Obradović, stručnjak za sigurnost Dramatična potraga Sigurnosni stručnjak o istrazi oko nestale Danke: "Ne bi se otkazivala potraga da se nije dogodio preokret" Potraga za malenom Dankom ušla je u treći dan Nestala u utorak U BiH uhitili trojicu koji su tvrdili da imaju informacije o malenoj Danki, nevjerojatno je što su izjavili nakon uhićenja

>> Za mladićem nestalim na moru kod Selca prekinuta potraga

HGSS je specijaliziran za pretrage i spašavanja na strmim djelovima obale te na vodama, zato resurs Središnjice za traganje i spašavanje na moru u Rijeci izlazi na teren kada treba pretraživati obalu i kada se zbog velikih valova brodovi za pretraživanje ne mogu približiti obali .

Mladić iz Svete Nedjelje nestao je u nedjelju ujutro, 22. srpnja pošto je s vršnjakom iz Opatije isplovio gumenjakom po olujnoj buri. Opatijac je skočio iz gumenjaka i otplivao na obalu te obavijestio mjerodavne službe, koje su odmah krenule u potragu. Potraga je prekidana u više navrata zbog jake bure. (Hina)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene