Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nema se novca

Spaladium arena kliže u novi problem

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Spaladium arena, koja je još prošlog ljeta zatvorena zbog nedostatka novca, kliže u novi problem.

Četrnaest radnika zatražilo je prije nekoliko dana stečaj tvrtke Sportski grad TPN, koja vodi dvoranu. Ukupno im za plaće duguju oko 700 tisuća kuna. Privatni investitor- konzorcij Konstruktor, IGH i Dalekovod, nije izgradio dodatne sadržaje uz dvoranu, a Grad Split je zbog toga prestao plaćati najam.

>> Split: Gradsko vijeće ugovor o Spaladium areni šalje DORH-u

Pročitajte i ovo Motociklist naletio na pješaka Vozači, oprez! Prometna nesreća u Splitu: Ima ozlijeđenih, dio ceste zatvoren za sav promet Policija U policiji je Strašne scene u Splitu: Šakama izudarao dvije žene na terasi kafića, hvatali ga prolaznici

Zatražili su i pomoć Banskih dvora u rješavanju ovih problema, ali konkretnih pomaka nema. Bez novca, naravno, sve je stalo. Ono što je trebalo biti sportski ponos grada, postalo je ruglo.

Nedovršena gradnja izložena je koroziji, zelenilo se osušilo, temelji plivaju u vodi. Splićani su ogorčeni jer rješenja nema na vidiku. 'Asocira me na sve one neke gradnje u Hrvatskoj koje su nedovršene, neožbukane jedno 40 godina', rekao je jedan građanin.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene