Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Udari juga

SNIMKE GRAĐANA Pogledajte snažno nevrijeme koje je sinoć pogodilo Istru

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Snažno nevrijeme pogodilo je Istru.

Snažno nevrijeme kakvo mnogi ne pamte pogodilo je sinoć područje Istre. Olujni udari juga i visoka plima prouzročili su probleme u Voloskom, ali i ostalim dijelovima, javlja Istramet.

Pogledajte divljanje mora u Voloskom: 

Pročitajte i ovo Piknik, ilustracija Prvi maj Planirate druženje u prirodi za Praznik rada? Vrijeme bi vas moglo iznenaditi Prvi maj VREMENSKA PROGNOZA Do Prvog maja sunčano vrijeme: Meteorolog otkriva kada dolazi promjena

 Visoka plima svorila je probleme i zapadnoj obali Istre, javlja Istramet, a more je poplavilo i dijelove Vrsara dok je cesta preko Antenalabila zatvorena za sav promet. 

Snimka Maura Kesovija iz Voloskog:

 

Rovinjski scenarij u Voloskom večeras?! Video: Mauro Kesovija

Posted by IstraMet on Saturday, 5 March 2016

 

Visoka plima u Vrsaru:

 

Prognoza za danas

Umjereno do pretežno oblačno, u unutrašnjosti ponegdje s malo kiše, a češća će biti na Jadranu. Lokalno obilna kiša te pljuskovi s grmljavinom očekuju se prijepodne u Dalmaciji, osobito na krajnjem jugu.

Vjetar slab do umjeren južni i jugozapadni. Na Jadranu će puhati umjeren i jak južni i jugozapadni vjetar te na južnom dijelu mjestimice olujno jugo, a poslijepodne slabjeti. Najviša dnevna temperatura zraka uglavnom od 10 do 15 stupnjeva Celzijevih, a u gorju malo niža, prognozira za nedjelju Državni hidrometeorološki zavod (DHMZ). (D.B./Hina)

 

 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene