Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Zimska oprema obavezna

Snijeg i poledica usporavaju promet

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Snijeg i poledica otežavaju promet u gotovo cijeloj zemlji,a vozače se upozorava da na put ne kreću bez zimske opreme.

Autocesta A6 Rijeka-Zagreb otvorena je za sve skupine vozila, izvijestio je Hrvatski autoklub. Upozorava vozače da prilagode brzinu i način vožnje uvjetima na cestama te da na put ne kreću bez zimske opreme. U prekidu su trajektne linije Jablanac-Mišnjak, te katamaranska Vis-Split. Trajekt na liniji Valbiska-Lopar prevozi samo osobna vozila. Ostali trajekti plove prema redu plovidbe.

Pročitajte i ovo Kiša u Dubrovniku, ilustracija Vremenska prognoza Budite spremni na promjenu vremena: Stižu nam pljuskovi i grmljavina, za dio Hrvatske upaljeno crveno upozorenje Kiša, ilustracija Upaljen meteoalarm Stiže velika promjena vremena: Izdano upozorenje zbog jakih pljuskova i grmljavine

Na Zavižanu - 13

Najniža temperatura izmjerena je jutros Zavižanu gdje je bilo minus 13 stupnjeva. Deset stupnjeva ispod ništice jutros je bilo na Sljemenu i Parg Čabru. U Delnicama i Crnom Lugu Risnjaku izmjereno je minus 8, u Ogulinu i Plitvičkim jezerima minus 6, a u Slunju i Otočcu minus 5 stupnjeva.

>> Povratak zime: Ponovno snijeg, bura, hladnoća...

Meteorolozi najavljuju da će se danas u Lici i dijelu Dalmacije zadržati oblačnije vrijeme pri čemu se u obalnom području očekuje kiša, a u unutrašnjosti snijeg. Snijega bi moglo biti i u priobalju Dalmacije. Najviša dnevna temperatura u kopnenom području neće prelaziti ništicu, meteorolozi predviđaju da će se  kretati između -6 i -1, a na Jadranu od 3 do 8 stupnjeva.

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene