Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna

Milanović: "Ovo je priprema za državni udar. To im neće proći, nemojte se bojati!"

Nakon južine

Povratak zime: Ponovno snijeg, bura, hladnoća...

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Vraća se zima. Temperature su se u unutarnjem dijelu Hrvatske već spustile na niske vrijednosti.

Već od noćas prevladava oblačno, hladno i vjetrovito. U kopnenoj će Hrvatskoj povremeno padati snijeg, a snijega će, uz kišu, biti ponegdje i na sjevernom Jadranu. U Dalmaciji uz promjenjivu naoblaku kiša i grmljavina, a na sjevernom dijelu i u kopnenoj Dalmaciji moguć je i snijeg. Na Jadranu će puhati vrlo jaka i olujna bura.

Pročitajte i ovo Jakutsk ŽIVOT NA -50 Kako preživjeti u nahladnijem gradu na svijetu? "Obucite se kao kupus" Slika nije dostupna VELIKA SNJEŽNA OLUJA ''Darcy'' luduje u Nizozemskoj, a u Njemačkoj zbog snijega dosad zabilježene 222 prometne nesreće

Nakon ponedjeljka razvedravanje

I početkom tjedna se u kopnenom dijelu zemlje očekuje snijeg, a moglo bi ga biti i na Jadranu. Temperature će se ponovno spustiti do minusa ili nekoliko stupnjeva iznad nule. Nakon ponedjeljka pa do srijede u kopnenom dijelu Hrvatske bit će hladno, ali sunčano. Vedro vrijeme u istom razdoblju očekuje i Jadran.

Vjetar otežava promet

Mokrih i skliskih kolnika ima u većem dijelu zemlje. Slab snijeg pada u Gorskom kotaru gdje i magla mjestimice smanjuje vidljivost, javlja HAK. Opreznije treba voziti na autocesti Rijeka-Zagreb između čvorova Ravna Gora i Vrbovsko. Vozače se upozorava da vožnju prilagode uvjetima na cestama i da održavaju sigurnosni razmak između vozila.

Zbog bure na Jadranskoj magistrali između Bakra i Senja zabrana je za autobuse na kat, vozila s kamp prikolicama i motocikle, a jak vjetar otežava promet i na autocesti A6 Rijeka-Zagreb od Kikovice do tunela Tuhobić.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene