Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Uzrok smrti se utvrđuje

Smrt radnika kod tvornice Zvijezda: 'To su nam poruke za ubuduće'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Još se ne zna točan uzrok smrti dvojice radnika koji su jučer nastradali u krugu tvornice Zvijezda prilikom čišćenja kanalizacije.

Pretpostavlja se da je riječ o gušenju ugljičnim monoksidom. Riječ je o iskusnim radnicima koji su se tim poslovima godinama bavili. Iz tvrtke Rijekatank, čiji su bili zaposlenici, oglasili su se priopćenjem u kojem su izrazili sućut obiteljima preminulih radnika.

Pročitajte i ovo Djevojčica uz majku pije sok Podignuta optužnica Majka trovala kćer (4) lijekovima za smirenje: "Imala je trzajeve cijelog tijela, probleme s hodanjem" Nesreća na gradilištu u Hamburgu - 2 Traže preživjele Tragedija na baušteli: Urušila se građevinska skela, poginula najmanje tri radnika

>> Radnici preminuli čisteći septičku jamu

Ministar rada rekao nam je da se zakoni o zaštiti na radu trebaju mijenjati i da se na tome već radi. 'Ima smrtnih ishoda, to su nam poruke za ubuduće da na svim mjestima gdje je takva mogućnost primjenjujemo maksimalne mjere i da se, što je još važnije, da se te mjere poštuju i da se radnika zaštiti', rekao je ministar rada i mirovinskog sustava Mirando Mrsić.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene