Obavijesti Video Pretražite Navigacija
''Golema pogreška''

Letica stao u obranu snahe, Jandrokoviću poručio: ''Na krivu se namjerio''

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Jandroković je kritizirao odluku Povjerenstva za odlučivanje o sukobu interesa da se pokrene postupak protiv Martine Dalić.

''Čini se da Povjerenstvo želi na sebe preuzeti ovlasti koje mu objektivno ne pripadaju'', poručio je HDZ-ov Gordan Jandroković kritizirajući odluku Povjerenstva za odlučivanje o sukobu interesa da se pokrene postupak protiv potpredsjednice Vlade Martine Dalić zbog mogućnosti da se nalazi u potencijalnom sukobu interesa u slučaju otkupa dionica Ine od MOL-a.

Pročitajte i ovo Reakcija na odluku Ustavnog suda - 1 Oporba žestoko protiv Podigla se velika bura oko odluke Ustavnog suda: "Ovo je ozbiljna prijetnja, za to ne postoji uporište" Slika nije dostupna Sukob oko sukoba interesa ''NAMJERIO SE NA MOJU SNAHU'' Jandroković odgovorio Letici

Potpredsjednik Sabora poručio je kako tako ekstenzivno tumačenje sukoba interesa onemogućuje političkim dužnosnicima da se bave svojim poslom.

U obranu šefice Povjerenstva na Facebooku je stao Slaven Letica, a njegov status prenosimo u cijelosti:

''I meni se nekako čini da gospodin Gordan Jandroković Njonjo čini golemu pogrešku kad bezglavo juriša na neovisnost jedne institucije - Povjerenstvo za odlučivanje o sukobu interesa - koja je ozbiljnim i napornim radom (to znam iz prve ruke!) stekla povjerenje i vjerodostojnost velikog dijela javnosti.

Usput, na krivu se namjerio: na moju snahu Dalija Orešković koja ima ličke i zagorske korijene: prvi je čine upornom, odvažnom i tvrdoglavom, drugi onom koja iskreno vjeruje u načelo o "slijepoj pravdi" koja se naprosto mora vršiti makar i svijet propao. Stari bi Latini to kazali: Fiat iustitia et pereat mundus'', napisao je Letica.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene