Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Ostaje član stranke

Siniša Miličić, predsjednik varaždinskih Laburista, podnio je ostavku

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Predsjednik podružnice Hrvatskih laburista Varaždinske županije, Siniša Miličić, podno je ostavku zbog krađe mandata od Ivane Pomahač, koja je nedavno izašla iz stranke i pridružila se SDP-u.

Predsjednik varaždinske županijske podružnice Hrvatskih laburista - stranke rada Siniša Miličić dao je neopozivu ostavku na tu dužnost zato što je osobno, navodi se u priopćenju te stranke, na prošlogodišnjim lokalnim izborima na treće mjesto na listi stavio Ivanu Pomahač, koja je nedavno izašla iz stranke i pridružila se SDP-u.

Pročitajte i ovo Tonino Picula, zastupnik u EU parlamentu Kriva taktika Picula otvoreno o Milanovićevoj sudbini: "Potrebna je promjena na Pantovčaku" Peđa Grbin predstavio listu za eu izbore Grbin o Plenkoviću: "Onaj koji je do jučer tvrdio da ga ne zanima ništa osim Hrvatske danas razmišlja o bijegu"

Zagrebački Laburisti masovno napuštaju stranku; Tireli: 'Nema dokaza o prelasku Čačiću'

'Razlog moje ostavke je krađa mandata od Ivane Pomahač, za koju osobno osjećam odgovornost budući da sam je stavio na treće mjesto na listi, čime sam joj i osigurao mandat u varaždinskoj Županijskoj skupštini iako sam od dijela članstva bio upozoravan da bi se moglo upravo to dogoditi. S obzirom na vlastitu odgovornost, podnosim neopozivu ostavku, što smatram svojom obvezom, ali i moralnim činom', objasnio je u izjavi za Hinu Siniša Miličić.

Rekao je kako ostaje član stranke i vijećnik u varaždinskoj Županijskoj skupštini.

Na pitanje što njegova ostavka znači za županijsku organizaciju laburista, Miličić je odgovorio da slijedi imenovanje povjerenika, kojega će odrediti Predsjedništvo stranke, a vodit će organizaciju do unutarstranačkih izbora najavljenih za kraj godine. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene